Ez már kemény alkoholizmus? Minden este szükségem van rá lefekvés előtt.
Nagyon szeretem az Unicumot, és ebben a vészes időben hiszek a benne lévő gyógynövényekben is.
Esténként lefekvés előtt igyekszem mindig meginni maximum egy felest, de néha sajnos kimarad, illetve nincs is mindig itthon.
Amikor iszom, akkor szépen lassan iszom meg, úgy hogy végigcsurogjon a torkomon, ezáltal a lehető legtöbb helyet fertőtlenítse.
Másféle italt nem tartok itthon, csak ezt tudom meginni.
Pl. Ha elutazom a szüleimhez, vagy van valami hasznos esti programom, akkor teljesen megfeledkezem róla.
Ez már alkoholizmus? El kell mennem orvoshoz?
Semmi érdekem ennek az italnak a reklámozásához, de én hiszek a benne lévő gyógynövényekben.
Az Unicum múzeumban kint lévő gyógynövény válogatás is elég meggyőző, persze ha akartak volna, kisvonatot is kiállíthattak volna.
Azt azért tudod ugye, hogy a gyógynövényeket anélkül is lehet fogyasztani más módon, hogy az ne alkohol legyen? :D
A családodban biztos van alkesz. Nézd meg vele mi lett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!