Alkoholista lennék?
miért nincsenek barátaid
Passz. Ez valahogy így alakult. Nem igazán fogadtak el soha sehol sem. Iskolában is sokat bántottak verbálisan, és fizikálisan is. Mondanom sem kell, hogy ezek után középsuliban visszahúzódó voltam. Miután suliból hazamentem, csak számítógépeztem, amolyan kocka típus voltam. 19 évesen lett először barátnőm is...
miért űznek viccet a kollégáid belőled
Talán azért mert elég gyér a kommunikációm. Nem tudok viccesen visszavágni, nincs dumám. Talán a visszahúzódó énemet is látják nem tudom... Az utóbbi napokban nem is szóltam hozzájuk, kerültem őket.
Azt viszont kezdem észrevenni, hogy olyan vagyok mint anyum, mikor fater elhagyta. Ivott, szomorú volt, és zenét hallgatott egyedül. Utána aludt, és reggel munka. Én kisgyerekként ezt láttam. Kb én is ugyanez vagyok most. Most kezdtem komolyabban ráeszmélni a dolgokra, és félek is, mert nem akarom azt a példát követni amit ő, és azt sem, hogy lehúzzon ez a helyzet...
Köszönöm mindenki válaszát! Igyekszem küzdeni ellene, eddig nem is gondoltam volna, hogy ez akár lehet az alkoholizmus kezdete...
Az alkohol önmagában egy olyan szer, hogy kiváltja a hozzászokást, ha rendszeresen isszuk.
Szerintem fontos a tudatosság. Ha látod, hogy már túl nagy ereje van az alkoholnak, akkor jobb nem huzigálni az oroszlán farkát. Nekem ez vált be. Egy csepp alkohol sem,abból nincs baj, és nem is lesz legalább később sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!