Semminek nem tudok örülni, szorongok és lehangolt vagyok. Tudok valahogy változtatni?
Pszichiáternél voltam, többnél is 2 idősebb női orvos generalizált szorongást állapított meg. Voltam egy fiatal férfi dokinál is, ő mániás depressziót diagnosztizált, enyhe-közepes depressziós epizódokkal.
Nem gondolnám, hogy ez utóbbi lenne, mert szinte soha nincsen feldobott hangulatom, mindennapom melankólikus, motiváció hiányos, egyszerűen semmihez nincs kedvem. De szedem a gyógyszereket.
Pedig hálával tartozom a sorsnak, gyönyörű egészséges gyermekeim vannak, van egy kis házunk, van munkánk, van autónk, dolgozunk.
Most elkezdtem egy okj tanfolyamot, hátha ez ad valami pluszt, de semmi.
Nem tudom mit csináljak. Kerestem pszichológust, azt mondta nem tud segíteni, klinikai szakszpichológus kell nekem. Hozzájuk viszont képtelenség bejutni, se tb alapon, se magán úton.
Volt valaki hasonló helyzetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!