Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Jo pszichologust tudtok...

Jo pszichologust tudtok ajanlani Budapesten?

Figyelt kérdés

Nagyon nehez hatterem volt. Sulyos problemakat eltem meg es sulyos hibakat kovettem el eveken at mar kamaszkent is.

Voltam egy pszichologusnal aki azt mondta hogy nem tud segiteni mert tul sokminden merult fel. Szornyulkodott mikor meseltem bizonyos dolgokat, szerintem ez nagyon amator dolog volt tole.

Szeretnek egy tehetseges szakembert aki nem csak csipcsup problemakban tud segiteni.

Ezenkivul lattam hogy van par termeszetgyogyasz pszichologus is. Ezen is gondolkodom. Vannak komoly egeszsegugyi problemaim, a gyogyszerek neha tobbat artanak mint maga a betegseg. Ezert igyekszem termeszetes modon is kuralni magam.

2020. nov. 9. 10:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Először a kerületi pszichiáterhez fordulj. Ő be fog utalni pszichológushoz.
2020. nov. 9. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Olyan pszichológust keressél, aki kiképzett mélylélektani terapeuta (KIP, ego-state, regresszió, Bradshaw, Rossi, Ericksoni módszerekkel kezel).
2020. nov. 9. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!