Mióta koronavírust élünk, napról napra kevésbé vagyok produktív. Ez ellen mit lehet tenni?
Ismerős. Bár én még egyetemista vagyok, amikor beütött az egész vírus, és hazamentem, minden addig kialakított jó szokásom eltűnt :D (tanulás, futás, olvasás, stb) És egész napokat voltam képes elpazarolni és csak feküdni, sorozatot nézve. Nekem az segített, hogy ezt tudatosítottam, rajottem, hogy a problémám fő forrása az, hogy hirtelen túl sok "szabad időm" lett. Nem volt annyi kötelező dolog. Mostanra újra kezdek visszatérni a megszokott, aktív életemhez, pl elhataroztam, hogy mindegy mi van, minden este legalább fél órát edzek. Meg ehhez hasonló apró kis napirendi pontokat tűztem ki. Megértelek, nekem is nagy lelki tusa felkelni és megmozdulni, de idővel egyre könnyebb, és egyre jobb lesz.
Valami hasonlót javasolnék neked is, mondjuk válassz ki egy-két napot, amikor ha törik, ha szakad, akkor is félkész korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!