Két hónapja szedek scippát 15 mg de hatástalan?
Szépen lassan emelték fel ennyire és először nagyon jó volt hogy újra elkezdtem normálisan érezni magam. Kijárni itthonról de valahogy mindig visszaférkőzött az életembe a szorongás. Volt amikor olyan jól voltam hogy a frontint elis felejtettem most újra napi 3x szedem. Pedig már azt hittem minden rendben van. Most azt szeretnék hogy feküdjek be osztályra de félelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Pánikos vagyok úgyhogy sajnos a betegségem része hogy így parázok.
Félek a gyógyszerváltástól de nem akarok így élni sem. Valaki sorstárs aki átélt hasonlót?
Gyógyszeres kezelést,ha nem életmentő akkor zsákutszának tartom.
Egyszerübb és gyorsabb gyógyszert adni, mint a páciens életével és múltjával foglalkozni. Persze a beteg is a csodára vágyik, egy bogyó és oldodjon meg a orobléma,múljon a fájdalom.
Nekem életmentő mert nem vagyok egy vastag lány. De olyan ütemben fogytam a napi 4 vagy 5 pánikrohamomtól hogy vérzészavarom lett. Mellette enni nem voltam képes bármit rakhattak volna elém. Kihánytam. Édesanyaként nem engedhetem meg ezt magamnak hogy az ajtón nem tudok kilépni mert elájulok görcsrohamokat kapok. Szenvedek. A szorongás úgy felborította az életem ahogy azt sosem hittem volna. És nincs rá okom hogy szorongjak de elvesztettem a kontrollt felette.
Az orvosom szerint ezt a hajlamot erre a betegségre örökölhettem a két mamámtól aki mind a kettő öngyilkos akart lenni az egyiknek sikeült is. És az apámtól akinek szintén sikerült.
Én csak élni szeretnék ahogy bárki más. Ha bogyó kell hozzá ámen. Szeretek élni. Csak egészséget kérek. Nemvagyok nagyravágyó.
Az orvosok szerint a gyógyszerre épp úgy szükségem van mint a szemüvegre de ettól nem leszek kevesebb mint bárki más.
Nekik és neked is ez a legkönnyebb út és a legolcsóbb is.
Van egy hosszabb és költségesebb út is.
Hitem szerínt a pánikot nem öröklik genetikailag,hanem mentálisan száll szülőről gyermekre amíg valaki meg nem töri ezt a vonalat.
Mivel a szorongásnál nem tudod mitől félsz ezt külső segítség nélkül nagyon nagyon nehéz helyre rakni.
Pénzed van rá? A terápiára.
Egy alkalom kb 7000. Ft heti 3 alkalom.
Sok pénz,de a mentális egészség is megfgizethetetlen.
Analítikusan orientált pszichoterápiában és a hasonló alapokra épülő csoportterápiában hiszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!