Neurotop Nevű nyugtatóval milyen tapasztalatok vannak? Leginkább mellékhatások terén?
Figyelt kérdés
A frontin sajnos már nem elég, de az Antidepresszánst nem tudom szedni. Nagyon durva mellékhatásokat okozott. Sajnos olyan rohamot kaptam tőle, hogy most már félek bevenni bármilyen másik gyógyszert.2020. okt. 30. 09:35
1/1 anonim válasza:
Szia!
A Neurotop nem nyugtató. Ezt a gyógyszert az epilepszia, valamint a bipoláris zavar hosszútávú kezelésére (mániás epizód megelőzésére) használják. Szerintem konzultálj a pszichiátereddel és ő ebben tud segíteni. Mindent mondj el neki, mert az alapján tudja neked felírni a megfelelő gyógyszert. Sajnos sok esetben több gyógyszert ki kell próbálni, hogy megtaláld a számodra megfelelőt. Magadban ne próbálkozz más gyógyszerekkel. Hidd el, az orvos jobban fogja tudni. Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!