Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy néz ki egy depressziós...

Hogy néz ki egy depressziós ember?

Figyelt kérdés
Ezt inkább azoktól kérdezném akik azok, vagy voltak. Hogy néz ki egy depressziós ember például közösségben?
2020. okt. 28. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
67%
A depressziós úgy néz ki, mint aki tele van tervekkel, és mint aki pozitívan áll hozzá a jövőhöz. Nagyon sok energiát fektet abba, hogy a valóságot elfedje. Aki már nem eszik, sokat alszik az már nagyon előrehaladott, kezeletlen depressziós.
2020. okt. 28. 17:57
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Általában nem látszik, ha valaki depressziós, nincs "ráírva", mert az ember megtanulja eltitkolni. Van, hogy túl vidámnak tűnik, nagyon jó a humorérzéke, nevet, de pár másodpercre rá le is lohad a mosolya, mert nem őszinte. Ezerféleképpen nézhet ki egy depressziós ember, de általánosságban jellemző rájuk a belassultság, a kicsit görnyedt járás, a sötét karikák a szem alatt és a lefelé görbülő szájsarkak. Ahogy mondtam, ezeket a legtöbbjük elrejti, de az emberen mindig megmutatkozik a bánat, a nyomás. Akár akarja, akár nem.

Ami a személyes tapasztalatokat illeti, amikor ilyen korszakom volt, megmondták, hogy egyáltalán nem gesztikulálok. Ezt én is észrevettem, aztán elkezdtem úgy kapálózni beszéd közben, mint az olaszok :D

2020. okt. 28. 18:10
 13/15 anonim ***** válasza:
37%
Elhúzza a függönyt
2020. okt. 28. 18:39
 14/15 anonim ***** válasza:

Így:

[link]

2020. okt. 28. 21:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Vannak tipikus ismertetőjegyei egy depressziósnak. A dilidokim nekem is mondta, hogy látszik az arcomon is, látja a mimikámon,hogy az vagyok.Meg tanultam is róla, ha tudom beteszem a képet, hogy milyen a depresyziós ember arca.
2020. okt. 28. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!