Hogy néz ki egy depressziós ember?
Figyelt kérdés
Ezt inkább azoktól kérdezném akik azok, vagy voltak. Hogy néz ki egy depressziós ember például közösségben?2020. okt. 28. 17:34
11/15 anonim válasza:
A depressziós úgy néz ki, mint aki tele van tervekkel, és mint aki pozitívan áll hozzá a jövőhöz. Nagyon sok energiát fektet abba, hogy a valóságot elfedje. Aki már nem eszik, sokat alszik az már nagyon előrehaladott, kezeletlen depressziós.
12/15 anonim válasza:
Általában nem látszik, ha valaki depressziós, nincs "ráírva", mert az ember megtanulja eltitkolni. Van, hogy túl vidámnak tűnik, nagyon jó a humorérzéke, nevet, de pár másodpercre rá le is lohad a mosolya, mert nem őszinte. Ezerféleképpen nézhet ki egy depressziós ember, de általánosságban jellemző rájuk a belassultság, a kicsit görnyedt járás, a sötét karikák a szem alatt és a lefelé görbülő szájsarkak. Ahogy mondtam, ezeket a legtöbbjük elrejti, de az emberen mindig megmutatkozik a bánat, a nyomás. Akár akarja, akár nem.
Ami a személyes tapasztalatokat illeti, amikor ilyen korszakom volt, megmondták, hogy egyáltalán nem gesztikulálok. Ezt én is észrevettem, aztán elkezdtem úgy kapálózni beszéd közben, mint az olaszok :D
15/15 anonim válasza:
Vannak tipikus ismertetőjegyei egy depressziósnak. A dilidokim nekem is mondta, hogy látszik az arcomon is, látja a mimikámon,hogy az vagyok.Meg tanultam is róla, ha tudom beteszem a képet, hogy milyen a depresyziós ember arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!