Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van kiút a kapcsolatfüggőségből?

Van kiút a kapcsolatfüggőségből?

Figyelt kérdés
Sajnos már évek óta kapcsolatfüggőségben szenvedek és nem tudok kigyógyulni ebből. Az a legnagyobb problémám,hogy félek a magánytól meg az egyedülléttől. Nem szeretek egyedül lenni muszáj,hogy legyen mellettem egy társ. Ha pl rossz a kapcsolat én akkor se szállok ki belőle inkább szenvedek. Valaki esetleg küzd még ilyen problémával?
2020. okt. 27. 07:54
1 2
 11/15 Tofika2 válasza:

9-es: Inkább nagyképű vagy, mindenkinek vannak külső hibái, akár egy anyajegy/pattanás. Senki sem tökéletes, és de sajnállak, a kapcsolatfüggőség sem jó, de az sem amit te csinálsz. Én sem állok le mindenkivel nyilván legyen ápolt, de elfogadom a hibáival együtt.

Sajnálom hogy ez neked nem megy, pedig hidd el, sokkal jobb valakivel lenni aki megért és szeretitek egymást mint szingliként, ez is egyfajta mentális betegség amit te csinálsz(hogy te vagy a legjobb azt gondolod, közben meg nem).

Kérdezőnek meg továbbra is azt javaslom amire az első válaszomban írtam.

2020. okt. 28. 10:56
 12/15 anonim ***** válasza:

Úristen :DDD Itt mindenki közül neked vannak A legsúlyosabb mentális problémáid. Vagy csak simán baromi ronda vagy, ezért senki a világon nem nézne rád, egy szintén valami ronda egyen kívül

Egy pattanás meg egy anyajegy hiba? Wow akkor ki is a felszínes kettőnk közül? Szerintem az a hiba ha valaki ronda vagy átlagos. 1 db pattanással sőt még kettővel sincs semmi gond. Én hála az égnek megengedhetem magamnak, hogy egy minőségi partnerem legyen és hajlandó is vagyok kivárni amíg eljön legjobb. puszi es Nyugodj meg

2020. okt. 28. 17:29
 13/15 Tofika2 válasza:

Én nyugodt vagyok, te akarsz tökéletest én ezt mondtam hogy te vagy ilyen, hogy bármi testi ,,hiba"miatt hánysz valakitől.

Az átlagos az miért hiba? Te is valószinüleg van akinek átlagos vagy, a szépség szubjektív.

Azt amúgy várhatod olyan nincs amilyenre te vágysz.

És képzeld nem vagyok ronda,volt már több ember akinek tetszettem.:)

Sokkal jobb valakit szeretni és hibáit elfogadni, lehet neked ez hülyeség, de tudod amit te keresel az nem az igazi szerelem/szeretett, semmivel nem vagy különb mint a gold diggerek, csak te a pénz helyett csak a külsöt szereted, pedig hidd el elmúlik az is, meg sokszor a gazdagság is.

2020. okt. 28. 21:37
 14/15 Tofika2 válasza:
+ Ha megöregszik akkor mi lesz?
2020. okt. 29. 11:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik haverom volt párkapcsolatfüggő. Hajmeresztő dolgokat mondott/csinált csajozás terén.

Szerinte az ismerkedés csak a statisztikáról meg a "nagy számok törvényéről" szól. Ha sok csajra rányomulsz, egy kevésnek úgyis bejössz majd. A "nagy ő" és a szerelem fokozatosan eltűnt a gondolatvilágából, helyette állandó görcsölés, megcsalás, felsülés, szakítás, új párkapcsolat került előtérbe.

Belement olyan teljesen érzelemmentes párkapcsolatba, amiben még a szexet sem élvezte (!). Csak azért kellett neki a csaj, hogy ne legyen egyedül, szex közben mindig másik nőröl fantáziált. Valamiért úgy gondolta, hogy aki egyedül él párkapcsolat nélkül, az senkinek sem kell. Saját bevallása szerint két hétig nem bírja ki barátnő nélkül. Ha találkoztam vele a csajozáson kivül nem sok beszédtémája volt. Mindig a jó külsőröl beszélt. Szerinte a jól müködő párkapcsolathoz nem kell a lelki hasonlóság.

2021. szept. 30. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!