Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nárcisztikus társ(az lenne?)

Nárcisztikus társ(az lenne?)

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, párommmal 1éve vavyunk együtt. Szerintem nárcisztikus szemelyiseg, nem engedi, hogy barmit is csinaljak. Hozza koltoztem, de nem moshatok, nem takarithatok, nem fozhetek. Nő vagyok, imadok fozni es a csaladja imadja a foztom, szeretek egyedul a konyhaban bibelodni de tonkreteszi mert jon, kioktat, belekabargat, ram szol. Ha mosok, es oblitot ontom a mosogepbe, az vagy tul sok vagy tul keves, mindegy a lenyeg h amit csinalok szar. Barmit csinalok azonnal jon es argus szemekkel figyel, nem tudok a lakasba egyedul semmkt csinalni. Beagyazni nyilvan nem tudok, csak ő.

Nem nagyon tudom hova tenni, higy nokent nem viselkedhetek nokent ebben a parkapcsolatban.

Narcisztikus vajon, vagy szimplan gyoker?

2020. okt. 26. 18:16
1 2
 11/16 TR75 ***** válasza:
Lépj le.
2020. okt. 26. 20:41
 12/16 A kérdező kommentje:
Mar pakolok is
2020. okt. 26. 20:42
 13/16 anonim ***** válasza:

Valoszinu, hogy az. Az en narci exem is ilyen volt.

Te is menekulj.

2020. okt. 27. 19:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Sanszos, minden nao tud valami ujat mutatni, csak pillogok.. kinomban most epp csak nevetni tudok😓😂😭
2020. okt. 27. 21:08
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak levegőt venni tudok jól, bár azt felesleges, mert nem tudja, hogy ekkora szarkupac, mint én, mi a francnak él egyáltalán.
2020. okt. 29. 20:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Jezusom... nagyon sajnalom! Kitartast, es amint kehet dobbantás a kapcsolatból
2020. okt. 29. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!