Mit jelent az, ha valaki nem tud minőségi kapcsolatokat kialakítani?
Figyelt kérdés
2020. okt. 25. 21:28
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy nem tud minőségi kapcsolatokat kialakítani. Nem kell minden egyes ilyen dologban mentális betegséget látni.
2/7 anonim válasza:
Nem harcol. Úgy érzi, mindenki lecsereoheto, és le is cseréli. Csak aztán rajon, hogy ő sem jó. És ez kezdődik elölről és megy a végtelenségig. Rengeteg ember nem tud minőségi kapcsolatot kialakitani, vagy megtartani. Értéktelen számára a kapcsolat. Majd lesz jobb... Gondolja. Pedig nem.
3/7 A kérdező kommentje:
Ezt egy pszichologus mondta rólam miután kitöltetett valamilyen tesztet. Persze nem magyarázta meg.
Hát, anno pedig akkoriban még nagyo is hűséges, ragaszkodó voltam. Bár tény, hogy elég magamnak való vagyok, nincs bennem sok szociális készség. De ennek nem tudom, mi oka lehet.
2020. okt. 25. 22:01
6/7 anonim válasza:
Egy minőségi kapcsolat kialakítása nem csak egy emberen múlik.
7/7 anonim válasza:
6.
De általában egy ember rontja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!