Miért kezdek el szorongani ha nem vagyok befedve vlmbe?
Figyelt kérdés
Ha nincs rajtam vlm hosszú takaró, vagy pulcsi, akár póló, akkor elkezdtek remegni hányingerem lesz és nem vagyok önmagam- magyarul szorongok.
Vlk meg tudja magyarázni miért, és mit tegyek ellene?
2020. okt. 25. 15:06
1/9 anonim válasza:
Tehát akkor szorongasz, mikor meztelen vagy?
2/9 anonim válasza:
Szegyenled a tested, gondolom ert valami trauma gyerekkorodban.
3/9 anonim válasza:
Nekem kevert szorongásos depresszióm van és ha van bármi ami képes megnyugtatni az az hogyha az ágyamban lehetek a takaró alatt... Vizsgáltasd ki magad lehet hogy van valamilyen mentális gondod
4/9 A kérdező kommentje:
az 1#-esnek:
Nem, hanem amikor van rajtam ruha, DE takaró vagy hosszú ruhák nincsenek.
2020. okt. 25. 15:25
5/9 anonim válasza:
Ertem. De akkor hogy szoktal tisztalkodni? Nyaron is pulcsiba jarsz? Nekem ez nem all ossze.
6/9 anonim válasza:
Valószínüleg attól félsz, hogy fázni fogsz és attól lesz valamilyen bajod. Szerintem kialvatlan vagy és depressziós.
7/9 A kérdező kommentje:
akkor érzek úgy ha vlk lát: magyarul ha fürdök akkor nem. De nyáron strandokon ruhákban vagyok, ezért nem zavar akkor mert kint vagyok.
2020. okt. 25. 17:41
8/9 anonim válasza:
Tehát csak beltéren félsz az emberektől/meztelenségtől? Vagy most melyiktől félsz igazából? Én nem értem, de lehet én vagyok a lassú felfogású.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor félek ha nincs rajtam hosszú dolog, pont. Ruha van, De hosszú vlm. nincs.
2020. okt. 27. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!