Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 20 évesen leszázalékolhatnak...

20 évesen leszázalékolhatnak szorongással, pánikkal, depresszióval?

Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 12:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
... Na, neked pont kell az a terápia, ha ilyen meglátásod van a világra és magadra.
2020. okt. 23. 13:22
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Közben jött a született szerencsétlenséges komment: senki nem születik szerencsétlenségnek, hanem az anyja, esetleg az apja azzá teszi. És ez a szerencsétlenné tevő folyamat visszafelé is működik: rá kell jönni a gyökerére, rá kell világítani a téves általánosításokra és kísérni, támogatni kell az új dolgok kipróbálásának útján - ez a pszichológus dolga.
2020. okt. 23. 13:25
 13/19 A kérdező kommentje:
Valaki nem akar beszélgetni? :(
2020. okt. 23. 13:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Írhatsz privátban. Ha nem is azonnal, de naponta többször idenézek, és akkor válaszolok.
2020. okt. 23. 13:39
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyogyszer elott a sarki boltbol nem birtam hazamenni, mert ugy ereztem, nem tudok egyenesen menni, es senki sem tudhatja meg. Horror eveim voltak. Hat heten belul a felirt gyogyszer hozott vissza a normalitasba. Kozben rengeteg penz ment el foloslegesen a kineziologustol a pszichilogusig. Kemiai reakckiok, hiaba van lelki oka a sulyos allapotbol eloszor gyogyszerrel kell kilendulni, mert addig keptelen az ember mondjuk a terapian ott lenni pl.
2020. okt. 23. 14:38
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel nem. Ugyanis ezek mind kezelhető betegségek. És mivel még az életedbe gondolom egy évet sem dolgoztál, így mégis hogy százalékolnának le? Oda ledolgozott munkaévek is kellenek... Kivéve, ha valóban valaki olyan betegségben szenved, hogy valóban nem képes dolgozni. De te képes vagy. Csak fel kell emelni a hátsód és elmenni szakemberhez.
2020. okt. 23. 16:04
 17/19 anonim ***** válasza:
Írj, ha van kedved. 20F
2020. okt. 23. 16:08
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mert mit tud vele csinálni, ha született szerencsétlenség vagyok?"

Hadd ne foglaljam itt össze pár mondatban mindazt, amit az egyetemen tanultak az éppen az ilyen esetekre szakosodott szakemberek hosszú-hosszú évek alatt... Te csak legyél együttműködő, akkor tudni fogják, hogy hogyan segítsenek.

2020. okt. 23. 18:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem is írhatsz, ha gondolod.
2020. okt. 23. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!