Mi a véleményed a frontinról?
Egyébként ez a mondat arra utal, hogy okozhat függőséget.:
"A kezelés hirtelen megszakításakor megvonási tünetek jelentkezhetnek: rossz közérzet, nyugtalanság, szorongás, hányinger, hányás, remegés, fokozott verejtékezés."
Én már azt is el tudom képzelni, hogy továbbra is kevernek bele barbiturátszármazékot, csak nem tüntetik fel. Vagy önmagában a macskagyökérnek is van addiktív hatása. Különben abba lehetne hagyni fokozatosság nélkül is.
A hányinger és a hányáson kívül minden tünetem meg volt, pluszban izomrángás és szívgyengeség. De az izomrángásnál jöttem rá, hogy elvonási tüneteim vannak. Az történt, hogy rászoktam a Valeriánára, de nem tudtam róla, mert úgy hittem, hogy nem lehet rászokni. Mivel 1 nem hatott, bevettem 2-t és fokozatosan eljutottam egy nap odáig, hogy olyan 8 óa alatt 6-ot bevettem. Már eleve az, hogy nem hat kis adagban, jelzi, hogy rászoktál. Csak én nem kapcsoltam. Amikor 6-ot bevettem, utána aluszékony lettem és olyan földönkívüli, reszketett a kezem, nem tudtam kikelni az ágyból, szorongásrohamok törtek rám, meg voltam róla győződve, hogy idegösszeomlásom van. Emlékszem, hogy feküdtem a kádban és minden totál távolinak tűnt, mintha nem lennék én saját magam. Legrosszabb volt, amikor már remegtem. Amikor nagyon rosszul voltam, bedobtam egy Valeriánát és azonnal jól lettem, ez igazolta számomra, hogy szükségem van a nyugtatóra, kezdek idegbeteg lenni. Közben meg csak elvonási tüneteim voltak. Annyira rosszul voltam egy hétig, hogy nem tudtam elmenni venni, amikor kifogyott a Valeriána és pont vasárnap volt, a párom se kapott sehol. Ez volt a szerencsém, mert estére kijött az izomrángás is és akkor kezdtem gondolkozni, hogy nem is pánikrohamom van, hanem elvonási tünetem. Nagyon durva volt. Soha többé nem vettem be Valeriánát. Olyan dolgokat is okozott korábban, hogy minden előzmény nélkül rám tört egy iszonyatos pánik és sikítani szerettem volna. A lényeg, egész hajnalig tartott az izomrángás, aztán elmúlt. Ha lett volna otthon VAleriána, nem jutok idáig, mert annyira erős pánikérzéssel járt mindez, hogy bevettem volna és sose jövök rá, hogy elvonási tünetem van, mert rászoktam a Valeriánára. Még egy hétig fura volt a szívem, aztán elmúlt és soha többé nem volt se pánikrohamom, se izomrángásom, se semmi ilyesmi, mert nem vettem be soha többé Valeriánát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!