Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok aludni napok óta 1...

Nem tudok aludni napok óta 1 percet se... mit tegyek?

Figyelt kérdés
28as lány vagyok erős szorongással ami miatt nem tudok aludni. Már rettegek ha le kell feküdnöm mert tudom h jön a reggelig tartó forgolódás. Mit tegyek?

2020. okt. 19. 19:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
34%

köszi, hogy leértékeltél kérdező.

2-es vagyok, igazán jól esik.

2020. okt. 19. 20:06
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Háziorvos, aki ha majd tovább küld egy pszichiáterhez. Amíg nem fogad a pszichiáter kérdd meg a háziorvost, hogy írjon fel valami enyhe nyugtatót / altatót.
2020. okt. 19. 21:13
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Mennyi igazság van a kérdésedben? Mert ha tényleg napok nem alszol 1 percet sem, akkor az sokkal nagyobb problémára vezethető vissza, mint a szorongás.
2020. okt. 19. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Sürgősen orvos, ez már veszélyes
2020. okt. 19. 22:40
 15/20 anonim ***** válasza:
39%

És a kedves idiotaknak ittt, futhat a súlyos insomnias, nem fog segíteni.

Miért kell ilyen laikus faszsagokat írkálni? Szerintetek több nap nem alvás után nem fáradt az ember?

Tudjátok mi a szorongás egyáltalán?

Kérdező mióta tart?

2020. okt. 19. 22:42
 16/20 anonim ***** válasza:
Az insomniát legtöbbször depresszió/szorongás okozza, ahogy esetünkben is, amire viszont tökéletes megoldás lehet a sport. Nem írkálunk laikus f*szságokat, csak ennyi információból nem sokra lehet következtetni.
2020. okt. 19. 22:46
 17/20 anonim ***** válasza:

A szorongást okozhatja ezernyi dolog, és a sport önmagában kevés szokott lenni.

Itt ebből az információból normális reakció az, hogy REGGEL ORVOS.

Ha 3 napja nem megy az alvás minimum 3 órára, akkor pedig sürgősségi is indokolt lehet.

Ez kva veszélyes.

6x kerültem emiatt kórházba, nekem nem kell írkálni a fuss bullshitet. Ez nem ilyen egyszerű

2020. okt. 19. 22:48
 18/20 anonim ***** válasza:
65%
És Te kipróbáltad a sportot? Fogadjunk, hogy igent fogsz írni, függetlenül az igazságtól. :D
2020. okt. 19. 22:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Én barátom 6 év alatt megpróbáltam a jó isten is előszedni.

Mondjuk én futottam előtte is, akkor is, azóta is.

Soha az életben nem tudtam jól aludi. Ha valakinek épp olyan krízis van az életében, vagy pánik gyötri, nem fog tudni elaludni azért, mert futott pár km-et.

Utoljára Szabó Péternél láttam hasonló bullshitet.

A rendje az a dolgoknak, hogy elegendő mozgás, rendszeresen és egészséges éves, elég folyadék. Ha ez megvan, és nem megy az alvás, akkor baj van.

Na most, általában nem szokott az a mozgás annyira baj lenni, a többség sétál annyit, hogy ez ne okozzon súlyos insomniat.

2020. okt. 19. 23:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez azért van, mert nem dolgozod fizikálisan ki magad.
2020. okt. 20. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!