Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez kapcsolatfüggőség? Ha...

Ez kapcsolatfüggőség? Ha igen, hogyan fejezzem be és éljek normális életet?

Figyelt kérdés

Sokat vagyok egyedül, így szükségem van valakire. Van kutyám, tehát szeretetpótlást kapok, de hosszútávon ez sem elég nekem.

Szüleimmel nem vagyok jóban. Nem figyelnek rám, nem beszélgetnek velem, akárcsak a testvéreim. Barátokat nem tudtam szerezni még óvodás vagy iskolás koromban sem, így elkezdtem a párkapcsolatra koncentrálni.

Minden hónapban más párom volt, ugyanis mindegyik dobott. Ha én dobtam valamelyiküket, az csak azért volt, mert megcsalt, azt pedig nem tűröm.

Mivel rengeteg randim ment füstbe, így szexkapcsolatra álltam rá... Mindig van partnerem, de sokszor így is elutasítanak a külsőm miatt, mert nagyon csúnya vagyok.

Néha azt remélem, hogy a szexből kapcsolat, vagy ha nem is kapcsolat, legalább szeressen meg kicsit is a partnerem. Folyton kedveskedek mindegyiknek, de nem akarnak többet.

Amikor párkapcsolatom volt, akkor is igyekeztem, hasonlóan. Szintén nem jött össze.

Így folyton csak egyedül vagyok, néha valaki megragadja az alkalmat és eljön hozzám szexelni. Megmondom őszintén, ez ezerszer jobb, mint a magány. De így is egyedül vagyok, még szex közben is. Úgy érzem, hogy meg kéne halnom.

Egyik öngyilkossági kísérletem sem volt sikeres, így hittem abban, hogy nem hiába vagyok még... De kezdem azt érezni, hogy semminek nincs értelme.

Kutyám miatt élek, másért nem érdemes.

2020. okt. 19. 09:12
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne aprózd el magad ennyire, ez lelkileg pusztító. Én is pont ezt csináltam amit te, pont a magány miatt, mert akkor tűzoltásnak jó volt hogy jönnek szexre aztán húznak is el, de utólag rájöttem hogy a világ legalja felmosórongy voltam.

Az ilyeneknek általában feleségük is van, engem lerendeztek gyorsan, aztán hazamentek és a feleség kapta a lelkük esszenciáját, a fontos dolgokat. Mikor már én is ott tartottam hogy meg akarok halni (és fogalmam sem volt hogy miért, azt hittem minden rendben van) akkor kiszálltam ebből az egészből.

Inkább megint végigküzdöttem magam a társkeresés összes nyűgjén és találtam hosszútávú kapcsolatot akinek a lelkem is kell. Most sem tökéletes minden, de sokkal jobb mint amit előtte csináltam.

2020. okt. 19. 09:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem ismerlek, de aligha vagy annyira csúnya, amilyennek képzeled magad. Már sokszor leírtam, hogy ismerek pár nőt, akiknek előnytelen az arca (egyenetlen, nagy fogsor, előre ugró ajak, sasorr...) de végtelenül jó társalgók, férjezettek, gyerekeik vannak.

Ha találsz egy fiút (férfit) ne akarjad, hogy tökéletes legyen, mert ő sem az. Mindenkinek vannak olyan "hibái", amiket valaki hosszan nem tudna elviselni, de a más valaki elviselné. Ne higgy abban, hogy idővel összecsiszolódtok. Ha az udvarlási időben ez nem történik meg, akkor később csak fájó válás lesz belőle.

Szóval - fel a fejjel!

2020. okt. 19. 10:10
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem keresem a tökéletest, nekem az is okés lenne, ha nem csalna meg vagy hagyna el.

Az első kapcsolatom után fél évig nem volt senkim, mert akkoriban még nem akartam csak úgy lefeküdni akárkivel. És rosszabb volt a helyzet, mint most, ezért maradok ennél az ''élet''vitelnél

2020. okt. 19. 13:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Bár régi a kérdés, azért válaszolnék.

A legnagyobb bajod szerintem, hogy nincs önbizalmad. A szépség relatív, lehet amit te csúnyának látsz, azt más szépnek. Láttam én már számomra nem dekoratív lányt (nem is egyet), akiért mi mindenki odavolt.

Ha jól értem a kommentekből nő vagy. Annyira jó ruha, smink, hajstílus van. Szerintem kicsit dobd fel a kinézeted magad miatt, hogy jobban érezd magad a bőrödben, tetszél magadnak. Meglátod mennyivel könnyebb lesz ismerkedni, mert más lesz a kisugárzásod.

Azóta egyébként mi újság?

2022. okt. 14. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Azon kívül, hogy kapkodva írtam és írástudatlannak tűnök😁, még annyit, hogy pl munkában ha csinosabban kiöltözve megyek be sokkal jobban tudom érvenyesíteni a mondandóm, magabiztosabb vagyok és szerintem ez érződik rajtam. Amikor csapzottan beesek valahová akkor meg hebegek-habogok, nem találom a helyem, úgy érzem mindenki szerencsétlennek tart.

2022. okt. 14. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!