Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nehezen koncentrálok, nem...

Nehezen koncentrálok, nem találom a szavakat, félrebeszélek. Jelentős mértékű stressz és szorongás miatt lehet?

Figyelt kérdés

Nem hirtelen kezdődött, már napok óta ez van. Az elmúlt napokban kialvatlan voltam, így a faradtságra fogtam, de ma kialudtam magam és még mindig nem vagyok a toppon.

Beszélek, de közben elkalandozik a gondolatom és más szót mondok ki. Vagy olyan, mintha "osszeakadna a nyelvem" nem tudom normálisan kimondani a szavakat. Nehezen koncentrálok. Van, hogy olvasok egy üzenetet, de jar mindenfele az agyam és fel se fogom mit olvasok meg ilyenek..

Elég stresszes időszakom van most és amúgy is eléggé szorongós és pánikolós vagyok. Hipochonder is úgyhogy nagyon megvagyok ijedve és mióta oda is figyelek erre azóta még rosszabb..

Olyan, mint amikor hulla fáradt az ember ezért nem is aggódtam tegnapig.. Mert tényleg nem aludtam sokat. De ma 10 órát..mondjuk nem túl jól, hülyeségeket álmodtam, sokszor felebredtem. Ugyanúgy fáradtnak érzem magam. Vagy ha idegileg vagyok kimerülve lehet azon nem segít az alvás és azért vagyok ilyen?

2020. okt. 18. 22:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Félek, hogy megőrülök vagy hogy agyverzesem van de ezt mostanában napi szinten eljatszom. Ebből jön a panikroham. Utána jobb lesz.
2020. okt. 18. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Ahogy említetted, hipochonder vagy. Hajlamos vagy arra, hogy egy problémát túlgondolj, felnagyíts, túlértékelj. Keress fel egy pszichológust, akinek elmondhatod a problémáidat.
2020. okt. 18. 22:38
 3/4 A kérdező kommentje:

Remélem, hogy erről van szó, mert úgy kezdődött, hogy egy szó helyett mást mondtam és bepanikoltam, hogy miért beszélek félre, azóta meg csak kínlódok.

De már tényleg nagyon durva, amit művelek. El fogok menni pszichológushoz

2020. okt. 18. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézd a jó oldalát, nincs akkora gáz. Én úgy kikészültem tavasszal, hogy teljesen képtelen voltam 1 normális mondatot végig mondani. Most fokozatosan egyre jobb és kezd vége felé menni ez a pokol
2020. okt. 19. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!