Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez depressziónak számít?

Ez depressziónak számít?

Figyelt kérdés

Nem szeretem az használni az ilyen szavakat csak úgy, szóval röviden: Múlt hónapban egyik lány ismerősöm megismerkedett egy sráccal. Azóta alig beszélgetünk és nagyon hiányzik. Az elmúlt egy hónapban 8-9 kilót fogytam, nem azért, mert nem akarok enni ,csak szimplán nem vagyok éhes és szinte egy falattól úgy jóllakok, hogy majdnem hányok. Végig gyomorgörcsöm van, illetve egy szorító, fojtó érzés a mellkasomban és a torkomban. Egyszerre akarok sok emberrel is beszélni(hogy ne legyek egyedül) és egyszerre senkivel. Nem tudok semmire sem koncentrálni, mindenben romlott a teljesítményem. Azóta szinte minden nap csak játszok egész nap, nem tudok megnézni egy filmet, nem tudok zenét hallgatni, nem tudok olvasni. Kb végig "sírhatnékom" van, úgy, hogy nem tudom utoljára mikor sírtam. Úgy érzem, hogy egyszerűen nem tudok mit tenni, nincs erőm semmihez. Sose voltam ennyire magamalatt és nem is tudom mit tudnék csinálni.

23F

2020. okt. 15. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Felfázás= alhasi görcsök és általában fáj ha pisilsz, állandó vizelési inger.

Ez kuŕvára nem nátha vagy koronavírus.

2020. okt. 15. 22:46
 12/14 anonim ***** válasza:
Jogos, én a megfázásra asszociáltam, az én hibám, de a lényeget érted. Hiba az öndiagnosztizálás.
2020. okt. 15. 22:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Az asszociáció, és a tünetek gondos utánnajárás tükrében történő elemzése nem ugyanaz.
2020. okt. 15. 23:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Több különböző betegség okozhat ugyanolyan problémákat, tüneteket.
2020. okt. 15. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!