Nagyon félek éjszaka. Mit tudnék csinálni?
Nem vagyok már óvodás, úgyhogy eléggé kellemetlen az egész. Akárhányszor valami ijesztőt látok, hetekig kísért minden éjszaka. Sajnos emiatt nem tudok elaludni hajnalig, még ha fáradt vagyok sem.
Ha lecsukom a szemem, mindig azt a rémisztő dolgot látom. Ha a sötétben fekszek, pánikolni kezdek és muszáj elővennem a telefonomat, hogy lefoglaljam magamat valamivel. Folyamatosan érzem a félelmet, és már nagyon irritáló.
Tudnék ezzel valamit kezdeni? Bármilyen tanács?
18L
Velem ugyan ez van, mivel én ráadásul szeretem az ijesztő filmeket, szellemes, paranormális videókat nézni. Egyszer az egyik esti mesém a Démonok között 2. volt, hát voltak izgalmak. Amit én ilyenkor csinálok, hogy megnézek utána egy jó mesét és kisebb fénynél alszom.
És a rossz álmot is reggelre elfelejtem ha van egyáltalán. Nézz ilyeneket pl.: Szörny rt, Fel, Egy bogár élete, Verdák, Lecsó, Némó, Toy story stb. lefekvés előtt
Nyilvánvalóan nem áll semmi az ágy lábánál, amikor ijedtemben kinyitom a szemem :D
Ha csukott szemmel vagyok, akkor beindul az agyam. Ha nem gondolnék olyan dolgokra amik egy kicsit lenyugtatnak, akkor mindig az tűnne fel az agyamban ami annyira felkavart. De van, hogy teljesen mindegy mire gondolok, látni fogom azt a dolgot. De ez az egész csak a képzeletemben van, mégis a frászt hozza rám. Nem tudom huzamosabb ideig csukva tartani a szemem, felriadok.
Ez már lassan két hete tart. Persze volt már ilyen egy párszor, de eddig ez a legrosszabb. Hogy most mi váltotta ki, azt a hozzám hasonló válaszolók védelmének érdekében nem nagyon részletezném. Nagyon egyszerűen megfogalmazva, van egy pár nagyon csúnya kép a történelem könyvemben, amik a második világháború idején készültek. Én pedig nem igazán bírom a lemészárolt lengyelek és német koncentrációs táborokban elhunytak látványát, amikből biztos hogy legalább kétszázat láttam az elmúlt két hétben, hála tanulmányaimnak. Persze az oldalakat behajtottam, csak hogy ne is lássam ezeket a képeket, de vannak dolgok amiket nem lehet egy éjszaka alatt elfelejteni. Kicsit szánalmas ez az egész, viszont köszönöm az eddigi válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!