Nagyon félek éjszaka. Mit tudnék csinálni?
Nem vagyok már óvodás, úgyhogy eléggé kellemetlen az egész. Akárhányszor valami ijesztőt látok, hetekig kísért minden éjszaka. Sajnos emiatt nem tudok elaludni hajnalig, még ha fáradt vagyok sem.
Ha lecsukom a szemem, mindig azt a rémisztő dolgot látom. Ha a sötétben fekszek, pánikolni kezdek és muszáj elővennem a telefonomat, hogy lefoglaljam magamat valamivel. Folyamatosan érzem a félelmet, és már nagyon irritáló.
Tudnék ezzel valamit kezdeni? Bármilyen tanács?
18L
Nem növöd ki. Aludj lámpa fénynél, és nézz valami régi jó mesefilmet, vagy természetfilmet.
Ha lesz egy párod, ez változni fog jó irányba.
Általában fénynél alszok, az kicsit segít, de ha becsukom a szemem, akkor úgyis sötét van 🤷♀️ onnantól kezdve kész horror.
Párom van, csak sajnos eléggé messze lakik. Fiatalok vagyunk, mindketten tanulunk. Nem tudok csak úgy minden este megjelenni nála, hogy hali, jöttem aludni, mert egyedül nem megy, utána meg mehetnék is egyből haza, hogy suliba beérjek.
Nem ez az első ilyen eset. Általában ha valami miatt nem tudok aludni, akkor ahogy az emléke homályosul, úgy múlik el ez a dolog. Kb két hete még rendesen aludtam, 7 órákat minimum, probléma nélkül. Van hogy néha így is hamar elalszok, de a 1,5 óra alvás sem ritka. Tanulás mellett nem kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!