Totális motiválatlanság?
Úgy érzem időnként - elég gyakran, szinte mindig - hogy totál motiválatlan vagyok? Amit csinálok se látom értelmét, legyen az szinte bármi, munkahelyemen nincs kedvem a feladatomat ellátni, pedig csak irodai. Otthon szintén nincs erőm, kedvem semmihez szinte. Fejem is sokszor fáj, mint most is.
Sokszor vagyok cinikus, lázadó hangulatomban, amikor mindenben csak a negatívat látom, és a negatív dolgokra világítok rá úgymond "beszólásaimmal".
Olvastam a kiégésről, tulajdonképpen hozom a tüneteit. Viszont, úgy érzem más munkahelyen sem tudnám 100%-ban ellátni a feladatomat, mert biztos lenne ami megakaszt abban, munkatárs, valami munkakörülmény, egy rossz főnök, a főnök BMW-vel villogó fia lánya, stb.
Nem tudom mi a problémám, ez a gond.
Szerintem több dolog is lehet:
Pesszimista típus vagy, depressziós vagy, pihenésre/segítségre van szükség valamely területeden.
A dolgok önálló átgondolása, esetleg kikapcsolás, vagy pszichológussal átbeszélése szerintem a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!