Hogy kezdődik a megőrülés? Tudatában van az ember, mikor megtörténik? Nagyon félek tőle.
Figyelt kérdés
Régóta depressziós vagyok es szorongok, de most mar valami megváltozott. Mar nem érdekelnek azok a dolgok, mint eddig. A virus miatt régóta nem dolgozom es mar nem merek semmit csinálni. Nem erzek semmit. Felek, hogy ez mar az őrület első szakasza. Felek, hogy elveszitem a szemelyisegem.2020. okt. 10. 02:00
22/25 anonim válasza:
Igen, engem is érdekel, hogy hogy vagy, kérdező!
23/25 A kérdező kommentje:
Nagyon szarul
Már 4 éve itthon vegetálok
Alig tudok kikelni az ágyból
Ráadásul tudom hogy megfigyelés alatt vagyok, lehetetlen dolgokon aggódom de ezek a dolgok valósággá válnak
Ma is megtörtént egy, elvesztettem rengeteg adatom ok nélkül ami miatt egy éve aggódtam és itt van
Már hívtam lelkisegelyt is de nagyon rossz volt csak lecsesztek...
elegem van
Me sosem gondoltam ennyire komolyan hogy beveszem az összes felirtt xanaxot
júl. 8. 18:25
24/25 anonim válasza:
Honnan TUDOD, hogy "megfigyelés alatt" vagy? Mit értesz rajta?
25/25 A kérdező kommentje:
Mert annyi minden jött össze mintha egy szappanopera lenne
Egyértelműen azzal védekezik az elmém hogy nem fogja fel hogy mi történt....
A xanax gondolom rátesz
4 éve nem érzem az időt
Ez már azért nagyon durva
Nagyon felek hogy mi lesz a vége
aug. 16. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!