Antidepresszánsoknak milyen mellékhatásait tapasztaltátok ti?
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 07:20
1/7 anonim válasza:
Az szokott lenni általában, hogy az ember feszültebb, lobbanékonyabb néha. Valaki szédül tőle, stb. Ez a gyógyszer típusától, adagolásától is függ és attól is, hogy mióta szedik.
2/7 anonim válasza:
Enyhe mellékhatásaim voltak. Egy volt ami jobban kijött ami érdekes mert a betegségemhez semmi köze de ezis egy mellékhatás mégpedig az orrdugulás. Pár napig fenn állt a probléma. Majd magától elmúlott.
Amúgy enyhe pupillatágulás, remegés.. Kis émejgés az elején. Ennyi volt. De a betegség amire kaptam rengeteget enyhült már másfél hónap után is.
3/7 anonim válasza:
Az egyiknél volt az, hogy az ujjam remegett.
Kvetiapin: nagyon erős, amikor esténként "beüt", hirtelen iszonyú álmos leszek, plusz óriási étvágyat ébreszt. Több mint 8 kilót híztam a hatására.
Reagila: túlmozgásosság, nyugtalan végtagok, látásromlás, korai kelés.
Általános tapasztalatom, hogy növelik az étvágyat, és korábban kelsz és hamarabb álmosodsz el tőlük.
4/7 Manócska1 válasza:
én sajnos már több mint 20 éve szedek sokfélét kipróbáltak,nagy étvágyat csinálnak de elviselhetőbbé teszik a betegséget
5/7 anonim válasza:
Remélem nálam is nagy étvágyat csinál mert 169 cm vagyok és 50 kgra lefogytam.. Másfél hónapja szedem eddig jó az étvágyam. Simán 15 kgot fel szeretnék szedni.
7/7 Balogh Zsozsó válasza:
Nekem.az elején szörnyű volt. Nem.tudtam elmenni.dolgozni. szédülés, hányinger folyamatosan. Felerösödött tünetek, nem tudtam enni. Utána elmúlt sok kitartással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!