Két honap antidepresszáns szedése után is normális ha rosszul vagyok?
Felhívtam nincs sajnos mert továbbképzésen van ugyhogy azt mondták hogy menjek makd be az ambulanciára ha még mindig előfordul. Lehet hogy nem elég a 10 mg? 😥😢
Félek hogy semmitől sem leszek jobban.
Köszönöm szépen a válaszokat. Délelőtt még semmi bajom nem volt. Igen sajnos front érzékeny is vagyok. Egyszer már kellett nálam emelni mert 5 mgot szedtem egy hónapig és jól voltam aztán ugyan így elkapott a rosszullét mint most.
Aztán azóta nem voltam rosszul ma kezdődött de észre vettem már hogy ha front van akkor feszültebb vagyok. De akkor is nagyon elkeseredtem. Főleg így hogy nem tudtam elérni az orvosom.
6os.köszönöm a válaszod igazad van. Lehet hogy túl reagáltam. Túl nagy elvárásaim vannak magammal szemben mert minden vágyam hogy meggyógyuljak és lehet ez is baj.
Amikor jobban vagyok azt hiszem ez már mindig így lesz aztán amikor rosszul leszek akkora kudarcként élem meg. 😢
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!