Scippa (escitalopram) szedésének kezdetekor mennyi ideig éreztétek rosszabbul magatokat?
Scippa nekem semmit nem ért,mikor régen szedtem,csak meghíztam tőle kegyetlenül. Most pár évvel később újrakezdtem az antidepi szedést,és dulcitia-t írtak fel,(dulkolexin) és szenvedek vele rendesen
Hullámzóközérzet,keveset alszok,illetva,pont most a heves szívdobogásom iskijött,szerintem ez miatt. Frontint is többet kell szednem mellé,mint előtte,amikor csak frontint szedtem. Remélem jobb lesz,azt mondják,ha az elején sz@r,akkor fog hatni. De mindenkire máshogy hat minden.
Én még mindig rosszul vagyok.
Másfél hónapja.
De folyamatosan emelnek.
Emeléskor mindig jól vagyok. Még nem találták el az adagolást.
😢
Lehet hogy nálad hamarabb jön a javulás.
Jobbulást kívánok.
5 mg-al szabad kezdeni 7-10 nap után szabad emelni csak 10 ra így jobban hosszá szokik a szervezet és a korai mellékhatások is enyhébbek. Nekem például nem csinált semmi. Hízni se híztam tőle. Hosszabb távon azt tudom mondani hogy olyan érdektelen lesz tőle az ember , eltompult érzelmek stb...
Negatív gondolatokon segít de a a pozitívat is elnyomja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!