Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Scippa (escitalopram) szedésén...

Scippa (escitalopram) szedésének kezdetekor mennyi ideig éreztétek rosszabbul magatokat?

Figyelt kérdés
Még csak 3 napja szedem (10 mg), de álladó, enyhe hányingerem van, enni nem tudok és szinte csak fekszem, nagyon rossz a közérzetem.

2020. okt. 4. 19:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Scippa nekem semmit nem ért,mikor régen szedtem,csak meghíztam tőle kegyetlenül. Most pár évvel később újrakezdtem az antidepi szedést,és dulcitia-t írtak fel,(dulkolexin) és szenvedek vele rendesen

Hullámzóközérzet,keveset alszok,illetva,pont most a heves szívdobogásom iskijött,szerintem ez miatt. Frontint is többet kell szednem mellé,mint előtte,amikor csak frontint szedtem. Remélem jobb lesz,azt mondják,ha az elején sz@r,akkor fog hatni. De mindenkire máshogy hat minden.

2020. okt. 5. 01:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Szedek egyéb pszichiátriai gyógyszereket is már régóta, azoktól is hízok sajnos, pedig nem eszem szinte semmit. Úgy döntöttem, nem szedem tovább a Scippát, mert tegnap nagyon rosszul voltam tőle. Inkább az esti gyógyszereimből veszek be egy kisebb adagot reggel is. Most kicsit jobban vagyok.
2020. okt. 5. 13:53
 3/6 anonim ***** válasza:

Én még mindig rosszul vagyok.

Másfél hónapja.

De folyamatosan emelnek.

Emeléskor mindig jól vagyok. Még nem találták el az adagolást.

2020. okt. 6. 12:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Sajnálom.:(
2020. okt. 6. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:

😢

Lehet hogy nálad hamarabb jön a javulás.

Jobbulást kívánok.

2020. okt. 6. 17:11
 6/6 Tramadol ***** válasza:

5 mg-al szabad kezdeni 7-10 nap után szabad emelni csak 10 ra így jobban hosszá szokik a szervezet és a korai mellékhatások is enyhébbek. Nekem például nem csinált semmi. Hízni se híztam tőle. Hosszabb távon azt tudom mondani hogy olyan érdektelen lesz tőle az ember , eltompult érzelmek stb...

Negatív gondolatokon segít de a a pozitívat is elnyomja.

2020. dec. 15. 05:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!