Hogy menjek ilyen állapotban dolgozni?
Egy gyárban kellene holnap kezdenem, de ismerem magam annyira hogy bezártság érzésem lesz bepánikolok és hazamegyek. Feleségem nyomására írtam csak alá a szerződést, mert világ életemben irodán végeztem többnyire szellemi munkát ,de inkább csinálok nagyobb felelősséggel járó munkát mint robotként egy gyárba álljak. Totál kész vagyok idegileg óránként kerülget a hányinger. A pénzre szükség lenne, de tudom hogy nem fogok bemenni holnap. Mit csináljak?
34/F
És utána mi lesz? Január után már nem kell megélni valamiből? Vagy gondolod, hogy az öledbe hullik egy vezérigazgatói állás?
A feleséged előrelátóan tervez, nem pár hónapra. Neked meg nem kötelező életed végéig a gyárban maradnod, folyamatosan figyelheted az álláshirdetéseket.
Én is voltam takarítónő végzett idegenvezetőként pár hónapig, de volt elbocsátott légiutas-kísérő kollegina is. A pénz kellett, közben figyeltük, lesz-e jobb. Lett is. De addig szükségünk volt a fizetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!