Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy menjek ilyen állapotban...

Hogy menjek ilyen állapotban dolgozni?

Figyelt kérdés

Egy gyárban kellene holnap kezdenem, de ismerem magam annyira hogy bezártság érzésem lesz bepánikolok és hazamegyek. Feleségem nyomására írtam csak alá a szerződést, mert világ életemben irodán végeztem többnyire szellemi munkát ,de inkább csinálok nagyobb felelősséggel járó munkát mint robotként egy gyárba álljak. Totál kész vagyok idegileg óránként kerülget a hányinger. A pénzre szükség lenne, de tudom hogy nem fogok bemenni holnap. Mit csináljak?

34/F

2020. okt. 4. 18:20
 1/6 anonim ***** válasza:
18%
Nagyapáink a világháborúba harcoltak, te meg nem bírsz bemenni egy gyárba dolgozni? Ugye nem nevezed magad férfinek? Menj , sírj anyukád szoknyáján.
2020. okt. 4. 18:28
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
És mégis miből óhajtasz megélni? Ezért a picsogásért nem fogsz egy morzsányi kenyeret sem kapni a boltban. Dolgozzon a feleséged helyetted is vagy mi?
2020. okt. 4. 18:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem kell helyettem dolgoznia mondtam neki , hogy egy-két lekötött takarításomat odaadom neki addig ami simán elég januárig
2020. okt. 4. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Az első nap ilyen :D. Spanolj le a munkatársakkal és jobb lesz. Dobj be egy felest és elmegy az izgalom.(viccen kívűl.)
2020. okt. 4. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:

És utána mi lesz? Január után már nem kell megélni valamiből? Vagy gondolod, hogy az öledbe hullik egy vezérigazgatói állás?

A feleséged előrelátóan tervez, nem pár hónapra. Neked meg nem kötelező életed végéig a gyárban maradnod, folyamatosan figyelheted az álláshirdetéseket.

Én is voltam takarítónő végzett idegenvezetőként pár hónapig, de volt elbocsátott légiutas-kísérő kollegina is. A pénz kellett, közben figyeltük, lesz-e jobb. Lett is. De addig szükségünk volt a fizetésre.

2020. okt. 4. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia, igyál meg reggel egy bátorító italt! Keltesd fel magadat, és ha kibírtad a napot, akkor hazafelé jutalmazd meg magadat! Nem kötelező onnan nyugdíjba menned, de ha a próbaidő alatt kirúgnak, utána csak közmunkás lehetsz, mert el leszel könyvelve rossz munkaerőnek.
2020. okt. 4. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!