Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem sikerült semmi, nem...

Nem sikerült semmi, nem sikerült az élet. Nem is fog. Érdemes így létezni vagy célszerűbb befejezni?31F

Figyelt kérdés

Próbálkozhattam akármivel, nem ment semmi. Csinálhatok, csinálhattam akármit, sohasem lesz jó. Innen már nem lehet megfordítani, hiszen 30 felett az élet véget ér.

Itt vagyok "pánikbetegen", nulla önbizalommal.

Két dolgot bánok az életben: hogy megszülettem és, hogy amikor még elég bátor lettem volna hozzá, nem öltem meg magam.

Még most úgy, ahogy a felszínen maradok, de amikor már nem lesznek a szüleim, nem is tudom, mi lesz velem.

Az élet arról szól, mennyire vagy szerencsés, így sikeres. Nyilvánvaló, hogy én nem vagyok. Így nem is lehet élni. Csak azt látom,másoknak mennyire jól, könnyen megy, mennyi pénzük van. Csupa olyan dologgal találkozok, amit én soha nem fogok megkapni, megtapasztalni.

A gondjaim bár nem "komolyak", a legtöbb embert kicsinálná.

Mit tegyek? Kezdjek el drogozni? Vagy próbáljak felkészülni az öngyilkosságra?

31 F

2020. okt. 4. 16:44
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nem fogom azt az entitást szolgálni, aki előidézte a szenvedésem.
2021. márc. 2. 20:31
 22/22 valaki : ***** válasza:

Ugyanez

Próbáltam mindig a jó úton járni, nem lehetett megvesztegetni soha pénzzel, házzal (örökség) sem. A szívemet követtem.

Most... katasztrófa minden. Az anyagi helyzetemre nem panaszkodom, de én vagyok az, aki sosem való feleségnek, anyukának. Akit még csak véletlenül se tud valaki felcsinálni, pedig rég lemondtam a szép családról és nekem már ez is nagyon jó lenne.

Van párom, ő "majd egyszer", "közeljövőben", "már nagyon hamar" akar valamit, ez megy 4 éve

Most úgy érzem, elég volt nekem is.

Régi a kérdésed, de mindenben megértelek. Én is tenni próbáltam, de nekem nem sikerült semmi, amit szerettem volna.

ápr. 14. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!