Rohadtul unom már, hogy több, mint 10 éve depressziós vagyok, és hiába kezeltetem magam, nemhogy, jobb, hanem rosszabb! Ha nem vált be akármi, akkor váltottam (gyógyszer, életmód, stb...) mégsem vált be semmi! Nem tudok tovább élni már így!?
Figyelt kérdés
... Az érdeklődési köröm is már olyannyira beszűkült, hogy már JÓZANUL KONKRÉTAN S E M M I H E Z SINCS KEDVEM!!! :( utálok élni :( hiába feküdtem bent ********* kórházban is (gyűlölöm a kórházakat, sőt mindent...)... nem is kérek segítséget, nekem már mindegy, elég ha elolvassa valaki, hogy létezik ilyen szerencsétlen ember is a világon... sok erőt nektek!2020. szept. 24. 16:10
21/23 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet. Egyre inkább azt érzem, hogy az orvostudomány még egyáltalán nem tud mit kezdeni a borderline személyiségzavarral. Se gyógyszerrel se terápiával, én pedig bármin változtatok az állapotom nem javul.
Tudom, hogy ezzel nem segítettem, de ez nem is az a kérdés amiben bármiféle segítség kérés lenne. Nekem is elegem van már az okoskodásból.
22/23 anonim válasza:
E személyiségzavar pszichoterápiával történő kezelési kilátásainak nézz utána.
23/23 anonim válasza:
20 milyen kitartó vagy :D azért az vicces hogy a fotelból ráaggadtok egy csomó diagnózist. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!