Antidepresszáns emelése?
Figyelt kérdés
32 napja szedek 5 mg scippat jobban lettem már tömegközlekedtem is. Aztán emésztőrendszeri problémákkal szépen alaptomosan kúszott vissza a szorongás. Az orvosom megemelte az 5.mg scippát mert szerinte kevésnek bizonyult ez nem mindenkinek elég. Ma már két szemet szedtem reggel összesen 10 mgot. Az orvosom szerint magától a gyógyszertől nem leszek rosszul de újabb kettő három hét míg beáll.
Nektek valami pozitív tapasztalat hogy megnyugodjak? Mondta hogy ne keseredjek el mert ez természetes de..
Rosszul érintett a dolog. Pedig a betegtájékoztatón is az van hogy pánikbetegségre napi 1x 15mg. De lehet hogy a 10 is elég lesz. Az orvos azt mondta 20mgig ezt lehet emelni és ne féljek.
#Antidepresszáns emelése
2020. szept. 20. 08:58
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. ☺️ Remélem minden rendbe jön.
2020. szept. 20. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!