Mi történne, ha 1 nap kihagynám az antidepresszánst?
Figyelt kérdés
Lassan 8 hónapja szedem, eddig nem hagytam ki 1 napot sem. Mi lenne akkor, ha egy nap elfelejteném bevenni? Éreznék valamit vagy ennyi kihagyástól nem lesz semmi bajom?2020. szept. 14. 19:17
2/9 anonim válasza:
de ez nem jó játék. Vagy szedd rendesen vagy tedd le.
3/9 anonim válasza:
Ezeket a szereket úgy kell szedni ahogyan az orvos előírja, ez nem cukorka.
4/9 A kérdező kommentje:
Tudom, nem is akarom kihagyni. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha 1 reggel kihagynám, mert elfelejtem és aznap nem venném be mi történne.
2020. szept. 14. 19:37
5/9 anonim válasza:
Semmi nem történne ha véletlenül kimaradna egy. Ilyen előfordul.
6/9 anonim válasza:
Egy nap meg nem erdekes. Velem pl az tortent, hogy masnap emelygosen szedelegtem az autoban, mint gyerekkoromban.
7/9 anonim válasza:
Én még amikor szedtem, véletlenül kihagytam egy napot. Azon kaptam magam a semmiből, hogy egy eldugott lakóparkos részen bőgök és nem tudom miért. Utána hányinger is volt.
8/9 anonim válasza:
Nem történne semmi.
Egyébként meg ne egyben vedd be, hanem 2 vagy részletben különböző időpontokban. 2-3 alkalmat azért nem szokott elfelejteni az ember, és ha meg egy kimarad, az tényleg semmi már.
9/9 anonim válasza:
Én egyszer kihagytam egy napot. Másnap....feltűnt!
Azóta figyelek arra, hogy mindig jól szedjem.
Egyébként gyógyszer függő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!