Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Komoly kapcsolat kereséskor...

Komoly kapcsolat kereséskor mikor mondjam el, hogy a fóbiám miatt sose mozdulok ki?

Figyelt kérdés

3 hónapja vagyok túl a volt hosszú kapcsolatomon (nem a fóbiám miatt szűnt meg a kapcsolat) és mostanában szeretnék társat találni illetve egyelőre csak barátkozni a Facebook segítségével, annak a reményében, hogy az "igazit" is megtalálom.

Viszont én nem tömegközlekedek és nem hagyom el a lakást. Ha nagyon muszáj a közeli boltba lemegyek. Járok pszichiáterhez 3 havonta, gyalog elérhető, illetve online pszichológushoz. Sajnos semmi változás. Pénzem pedig nincs miből másikat próbálni. De már olyan régi a gond, hogy gyökeres változás nem lesz, max kicsi, ezt a pszichológus is mondta.

Most kezdek pár mondatot váltani a neten ismerkedés céllal, de úgy érzem hamis reményt ébresztek akikkel szóba állok. Illetve felesleges köröket okozok magamnak is és másnak is, mert mikor kiderül majd, hogy nem utazok nem tud mit kezdeni velem.

Ha valaki távol él tisztában vagyok vele, hogy nem fogom tudni meglátogatni. De aki közelebb él az se jár jól, mert egyetlen randihely, ha lent az utcán sétálunk. Van itt két cukrászda is, de bepánikolok emberek közt, úgyhogy kihagynám.

A legtöbb embernek az lesz a baja velem, hogy nem tud szórakozó helyekre menni velem, tömeg közlekedve közösen utazni stb. Nagyon kevesen fognak tudni emiatt elviselni.

Tudnátok tanácsot adni hogy ismerkedjek, hogy esélyem is legyen a problémámmal megtalálni az igazit? Az exem nem zavarta, mert otthonülő volt és az autójával tudtunk közlekedni.

2020. szept. 16. 13:25
A kérdező szavazást indított:
inkább otthonülő vagyok
inkább pörgök emberek közé járok
12 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

Es akkor mibol tartod fent magad? Munkahelyre hogy jarsz be?

Miert nincs neked kocsid?

Ahogy latom csak tomegkozlekedni vagy lusta...😅

Egy kis cukraszdaban neha az eladon kivul senki sincs, kisvoltokban detto par fö.

Ez inkabb akarat kerdese! Elkell hatarozni kitorsz ebbol a korbol. Miert felsz? Mitol? Nem ertem.

En is ruhellem az embereket, foleg a tomeget...de pont ezert le is sz.rom oket, ignoralom.

2020. szept. 16. 13:47
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Inkább ne keress komoly kapcsolatot.
2020. szept. 16. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:
70%
Eloszor is no vagy vagy ferfi? Azert nem mindegy. Ha no vagy sztem eleg sok pasi orulne ha nalad lakason van a randi🙂 de konolyan. Hat ha nem mozdulsz ki tenyleg nem lesz hosszu kapcsolataid. Hivatalba bankba ilyen helyekre nrm jarsz? Azert elegge luxus ezt igy kijelenteni h te nrm mesz sehova es kesz. Nem is a jovendobeli tarsad miatt. Magad miatt. Orvoshoz hogy mesz? O jon hozzad?
2020. szept. 16. 14:03
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Am meg Müller Cecília lájkolja 😅
2020. szept. 16. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:
85%
Eleve beleírnám a netes bemutatkozásomba. Lehet, hogy kisebb lesz a felhozatal, de a többi úgy is lekopna, ha később megtudná, hogy mi a gondod. Így legalább esélyed lenne hasonlót kifogni.
2020. szept. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!