Hogyan viselitek pszichésen a COVID miatti korlátozásokat?
Én nagyon rosszul vagyok. Össze vissza beszél mindenki. Félek, sikerült elérni, hogy rettegnek. Elegem van, hogy mindenhol azt nézik az emberek, hogy ki potenciális veszélyforrás, hogy reggeltől estig semmi mást nem hallani a médiában.
Szóval engem mentálisan nagyon megviselt.
"2 hetet kell itthon lenne hatósági karanténban, mert olyankor voltam üzleti úton, amikor arra még nem járt felmentés. Csak egy negatív PCR tesztet sikerült elintéznem, mert elfogyott a laborkapacitás. De rohadtul idegesít hogy én két hetet vagyok bezárva, aki utánam jött haza egy héttel annak meg semmi.
tegnap 07:27"
Mikor jár le?
16-os
Ma, péntek éjfélkor lejár.
Szombattól szabad vagyok, az más kérdés, hogy a népegészségügyi osztály még a karantén határozatot se tudta kiküldeni 2 hét alatt. Így a rendőrnek csak az ideiglenes papírt tudom mutogatni, hogy mikor érkeztem a reptérre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!