Meg fogok őrülni! Évek óta nem tudom eldönteni, hogy melyik nemhez vonzódom,és ez már fel fog emészteni. Hogy deríthetném ki végérvényesen?
Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 14:54
1/6 anonim válasza:
Volt már szex mindkettővel?
A biszex miért nem jó?
2/6 anonim válasza:
Nem tudni kell hanem érezni.Csak érzed hogy melyik nemhez vonzódsz jobban.Ha mindkettőhöz akkkor biszexuális vagy.Érezd de ne eröltesd ez nem fejben dől el szerintem.
3/6 anonim válasza:
Ezek szerint vonzódtál mar mindkettőhöz, azt hívják biszexnek.
Egyébként sem egy kötött dolog ez, szerintem kevés a kizárólag hetero ember.
4/6 anonim válasza:
Én biszexuális vagyok (nem, köszi, nem válaszolok privire:)), és sosem okozott problémát. Nálad is valami más a gond szerintem. Önmagad elfogadása a probléma alapból, nem a szexualitás. Hacsak nem neveltek bigottul vallásossá, és akkor megtiltasz magadnak minden világi örömöt, a nemiséget is.
5/6 anonim válasza:
Lehetsz biszex, pánszex vagy aszexuális is...
A mindent vagy semmit érzése hasonló, lehet ez okozza a problémát.
Sok aszexuális kezdi úgy az önmegismerést, hogy kb ugyanùgy vonzódom mindenkihez = bi
Aztán rájön hogy nem vonzódik senkihez, legalábbis szexuális értelemben.
Az is lehet demiszexualitás van a háttérben, az is kb olyan mint aszexuálisnak lenni, aztán hirtelen arculcsap a dolog...
6/6 anonim válasza:
Vonzódj inkább a kecskékhez, különben elnyomó vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!