Generalizalt szorongas miatt lehet eros folytonos izzadás? Főként hónalj,tenyér,és talpon jelentkezik. Másn,ak is van "ilyen" baja?
Igen ezek jellemzőek a szorongó emberekre.
Átérzem, én is ilyen vagyok.
Homeopátiás szerrel próbálkoztam eddig, ami nuygtalanságra, szorongásra van. Segít valamit az aktuális helyzeten.
A kérdés hogy ez nálad ilyen erős "vizsgadrukk" helyzetekben jön elő, vagy egyszerű hétköznapi alkalmakkor is, amikor elvileg semmi okod nem lenne rá?
Mert ha a második, akkor a gyógyszer csak elnyomja a tüneteidet, de nem oldja a meg azt a problémát, ami miatt ezek előjönnek nálad.
Az 5ös vagyok.
Nekem is szociális és agorafóbiám van, enyhe depresszióval. Én járok terápiára is az is sokat segít és mostanában elkezdtem sportolni, meditálni, új hobbit találtam, kezdtem agyban átrendezni a dolgokat. Még ez javában az út eleje, de már érezhető a változás, a gyógyszert már régen nem vettem be.
8 as. Szuper. Jó ilyet hallani énis szeretnék terápiára járni. Mostmég magamat gyógyítgatom fejben. De az a baj hogy belém van kódolva hogy elkell nyomni mindent és akkor nincs is ott. Pedig ajaaj..
Beszereztünk egy szobabiciklit a rosszabb napokra. Relaxálok. Zene. Fürdő. Gyertyafény. Pihi. Egy jó sorozat. Naplót is vezetek. Teázok sokat. Leraktam a cigit kávét mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!