A végső megoldás halál, vagy van ebből is kiút önerőből?
1. Múltban elkövetett hibák miatti bűntudat érzés
2. Rémisztő, kilátástalan jövőkép
3. A múltban hozott rossz döntésből fakadó nem elfogadható élethelyzet elfogadás nehézsége
4. Többféle, kiirthatatlan szexuális aberráció
5. Párkapcsolat teremtési nehézségek, ami részben a 3. pontból fakad
6. Folyamatos frusztrált idegállapot
7. Életkedv, ambíció teljes hiánya
8. Nyomasztó és kilátástalan anyagi helyzet
9. Életképtelenség érzet a többi emberhez viszonyítva
10. Közeli hozzátartozó elvesztése
Esetleg pszichiáter TB-re?
Nekem egész más "láncolatom" volt, de én hiszek a gyógyszerekben és a teljes életmód váltásban. (Legalábbis egy próbát megér.)
A gyásszal szerintem is külön érdemes foglalkozni, a többi pedig szinte egy szálra van felfűzve, azokat érdemes egyszerre kezelni.
Tökéletes sosem lesz minden, de a múltban gyökerező szorongások (bűntudat) utalhatnak depresszióra, a többi probléma pedig inkább a jövőre kivetített szorongás, és ezekkel orvosi segítség nélkül nehéz megbirkózni. A pszichiáter által írt gyógyszerek is csak mankónak jók, de a segítséged meglenne, hogy ebből az életből kihozz egy jobbat.
Semmiképp se add fel! Rengeteg idő meg energia, mire helyrerakod magad, de meggyőződésem, hogy sikerülhet! Tarts ki, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!