Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A végső megoldás halál, vagy...

A végső megoldás halál, vagy van ebből is kiút önerőből?

Figyelt kérdés

1. Múltban elkövetett hibák miatti bűntudat érzés

2. Rémisztő, kilátástalan jövőkép

3. A múltban hozott rossz döntésből fakadó nem elfogadható élethelyzet elfogadás nehézsége

4. Többféle, kiirthatatlan szexuális aberráció

5. Párkapcsolat teremtési nehézségek, ami részben a 3. pontból fakad

6. Folyamatos frusztrált idegállapot

7. Életkedv, ambíció teljes hiánya

8. Nyomasztó és kilátástalan anyagi helyzet

9. Életképtelenség érzet a többi emberhez viszonyítva

10. Közeli hozzátartozó elvesztése

2020. szept. 9. 20:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg pszichiáter TB-re?

Nekem egész más "láncolatom" volt, de én hiszek a gyógyszerekben és a teljes életmód váltásban. (Legalábbis egy próbát megér.)

A gyásszal szerintem is külön érdemes foglalkozni, a többi pedig szinte egy szálra van felfűzve, azokat érdemes egyszerre kezelni.

Tökéletes sosem lesz minden, de a múltban gyökerező szorongások (bűntudat) utalhatnak depresszióra, a többi probléma pedig inkább a jövőre kivetített szorongás, és ezekkel orvosi segítség nélkül nehéz megbirkózni. A pszichiáter által írt gyógyszerek is csak mankónak jók, de a segítséged meglenne, hogy ebből az életből kihozz egy jobbat.

Semmiképp se add fel! Rengeteg idő meg energia, mire helyrerakod magad, de meggyőződésem, hogy sikerülhet! Tarts ki, kérlek.

2020. szept. 10. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!