Van olyan, hogy valaki az összes antidepresszansra túl érzékeny es egyiket sem tudja szedni?
Figyelt kérdés
Nagyon összetett a problémám, ezért most mar muszáj lenne gyógyszert szednem, eddig 2 fajtát próbáltam, de egyszerűen annyira kikeszultem tőlük, hogy muszáj volt letennem. Valójában csak egyet tudtam bevenni es azonnal meg akartam halni, olyan hatása volt. Szerintem meg erre is alkalmatlan vagyok.2020. szept. 6. 13:00
1/4 anonim válasza:
Van, nem tehetsz róla, alkati kérdés. Én semmilyen gyógyszertől nem vagyok rosszul, de ha hidegfront jön, akkor két napig fetrengek az ágyban. Anyukámnak szélviharban sincs semmi baja, de egy C vitamintól is hányingere támad.
2/4 A kérdező kommentje:
jól hangzik klinikai depresszióval...
2020. szept. 6. 13:34
3/4 anonim válasza:
Én 1 fajtát szedtem amíg muszáj volt de nagyon fáradékony voltam mellette. Volt más gond is vele, nagyjából enyhültek a mellékhatások pár hét alatt de el nem múltak. Híztam tőle sokat meg a fáradtságból is elegem volt úgyhogy hamar letettem. De én pl antihisztamint se tudok szedni, mert attól is minden bajom van. Van olyan fájdalomcsillapító, ami miatt szarrá dagadt a bokám úgyhogy a mellékhatások engem sűrűn megtalálnak. :/
4/4 anonim válasza:
Rengetegféle antidepresszáns létezik, különböző hatóanyagokkal, 2féle után ne add fel, kérjél másikat vagy nekem azt javasolta a dokim, mikor szedtem antidepresszánst, hogy 4-5 napig csak felet vegyek be, aztán egészet, akkor nem jönnek ki annyira erős mellékhatások, amik egyébként is enyhülni fognak pár héten belül De beszéld meg a dokiddal is, amit írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!