Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Irtózom a nyilvános szereplést...

Irtózom a nyilvános szerepléstől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Többször kell több személy előtt megszólalnom. Kicsit furcsa lehet de ilyenkor nagyon szorongok. Nem tudom mennyire látszik rajtam de nagyon zavar. Ilyenkor szaporán ver a szívem és nem tudom összeszedni a gondolataimat. Ilyenkor a szavakat is alig találom. Legszívesebben elfutnék valahova. 40 éves vagyok, talán soha nem fogom megoldani de szeretném ha elviselhető lenne. Mit tegyek, hogy megoldjam az ilyen helyzeteket? Köszönöm.
2010. aug. 6. 00:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Barátok előtt kevésbé, inkább idegenek előtt érzem rosszul magam.
2010. aug. 8. 23:29
 12/14 anonim válasza:
Az elottem szoloknak siman igazuk van.Pszichologus segithetne,de csak akkor,ha te is akarsz magadon segiteni.Szembekell nezni az ilyen helyzetekkel ... fellepes elott ugymond esetleg tarts beszedet csaladtagjaidnak vagy a tukor elott.Ha beszelsz kepzeld el a kozonsegedet valami nevetseges helyzetben pl. puceran vagy a wcn ulve xD.
2010. aug. 17. 14:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem kell ide pszichológus! Az stresszel aki beképzeli magának, és erre támaszkodik egész nyomorult élete során. Mióta érdekel téged az emberek véleménye? A negatív kritikát szard le, peregjen le rólad, mint esőkabátról a vízcsepp, ne foglalkozz avval, hogy mit gondolnak rólad az emberek, éld a te kis saját életed. Legyél laza, a laza embereket mindenki szereti. Sohasem stresszelek ebből adódóan az életem tökéletes. Van, hogy kinyitom az ablakot buszon, és kikiabálok, vagy belemegyek cipővel egy szökőkútba. Persze más szemszögből látom a világot mint te, hiszen 19 éves vagyok, de előtted is van még jó sok év, és ha a hétköznapi gondokat lazán veszed nem lesz semmi gondod. Az élet csak egy élet. Egy idő után megszűnünk létezni, és nehogy elhidd azt, amit a sok vallásos másvilágban élő idióta gyökér mondd, mivel az élet után nincs már élet. Meghalunk, ezért fontos, hogy kihasználjunk minden egyes percet életünkbe, és azt tegyük lazán, kedvünk szerint. Nem tudom sikerült-e a lényeget levenned, de még változtathasz az életeden.
2010. aug. 17. 14:17
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó válasza elgondolkodtatott. Lehet tényleg igaza van, túl komolyan veszek néhány dolgot.
2010. aug. 17. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!