Hogyan válhatok nyugodttá, ha nyomasztó helyzetekben rögtön elkezdek stresszelni, feszengeni? A nyugodtság elsajátítható, tanulható felnőttkorban?
Figyelt kérdés
2020. szept. 3. 17:10
1/5 anonim válasza:
A sztoicizmus az amit neked találtak ki. Ryan Holiday könyveit ajánlom ebben a témában.
2/5 anonim válasza:
Pár hete valaki relaxációs videókat keresett itt, mert a pszichológusa javasolt neki reggelenként 10 perc relaxációt. Mondván, hogy ha begyakorolja, akkor a stresszes helyzetekben is jobban nyugodt tud majd maradni. Szerintem próbáld ki. Én nem vagyok elég rendszeres ember ahhoz, hogy minden nap gyakoroljam, de azért igyekszem, és úgy érzem, valamennyit segített.
3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindkettőtöknek! :)
2020. szept. 4. 18:58
5/5 anonim válasza:
Van egy speciális kettebel edzés, amit a nem jut eszembe, elmondása szerint ez segít az akció során fellépő adrenalint elviselni, úgymond ez az edzésfajta a kettebellel majdnem olyan, mint stresszben lenni, bár ők 20 kilóval csinálják. Szerintem egy sima nap 10 perc kocogás is emeli az endorfin szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!