Miért látok formákat, arcokat, torz fejeket vagy állat formákat mintákban?
Miért látok formákat, arcokat, torz fejeket vagy állat formákat mintákban?
Pl csempe mintában, foltokban, gyűrődésekben, stb?
Annyira büszke vagyok rád kérdező, hogy ezt nem az ezotéria részlegen kérdezted meg. Minden tiszteletem. Mondjuk így belegondolva ebben semmi baj nincs, mivel absztrakt formákba látsz olyan alakokat, amiket sokat nézhettél. Lefogadom, hogy szereted az állatokat, jobban mint az átlagember.
A kérdésed első felénél volt ijesztő, de már csak az, hogy itt kérdezed meg és nem az ezotériában annyit mutat, hogy semmi bajod :D
Köszönöm a válaszokat!
3.
Miért ennyire jó, hogy itt kérdeztem? :D
Én nem gondolnám, hogy ez különleges lenne, számomra inkább rossz érzés vagy nem is tudom.
Lehet, hogy csak jobban odafigyelek erre mostanában.
Velem ez gyerekként fordult elő, a fa burkolatú falon, hát nem egy kellemes érzés...
5, nem is csodálkozom az értékeléseden, ha így beszélsz más emberekről. Sok majom? Miért, te többnek érzed magad? Döbbenet.. Utálom az ilyen bunkó emberek bunkó kommentjeit.
Ezt úgy hívják, képzelőerő :D Felnőtt fejjel is sokan alkalmazzák, nem rossz dolog elrugaszkodni néha a valóságtól. Gyerekkorodból biztos megvan az, hogy felhőket néztél és beleképzeltél formákat. Ez ugyanaz. Inkább az érdekelne, miért zavar téged?
Nekünk a mosdónk csempéje olyan, mintha egy öreg néni lenne benne, nagymamámnál kutya van benne. Vizuális kultúrát tanulok, ott még érzékenyítenek is minket arra, hogy az absztrakt formákba miket látunk bele, pl képelemzéseknél. Lehet, hogy fejlettebb képvilágod, művészi érzéked van az átlagnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!