Szerintetek, aki alkoholista, az nem ismeri fel magáról?
Apám hosszú évek óta csak pálinkát és bort vedel, reggel 7-re már részeg. Nekünk támad stb.
Mindenkit lealkholistáz, meg minden, de ő aztán nem az.
Szerintem, akinek minden folyadéka évek óta az, akkor ő vajon mi. Nem a szemébe vágjuk, de anyám szerint is tök oké. Amikor nekikiabál, akkor berúgott, ha minket akar megölni részegen, akkor nem, mit mondasz apáról...
Kérdező, ha egy ember vizsgálja magát, őszintén, egyenesen akkor nagyon nagyon sok mindennel tisztába jön, és elkezd tenni az adott dolog ellen. Nem azt mondom, hogy nem fájdalmas a valósággal szembenézni, mert sok esetben az, de a siker felé vezető úton már megtettél 1 lépést, ha eddig eljutottál.
Sokan hasalnak el az első lépés előtt, mert az ember hajlamos magát görbe tükör előtt nézni, és sokkal jobbnak látja magát mint aki.
Akarj cselekedni, akarj változni, akard a jót, és akarj szabadulni a rossztól.
Nem én vagyok az alkoholista, hanem apám. Talán évente 2-3 alkalom van, hogy mégis ok egy pohárral. Nem is cigizem. Mitől szabaduljak?
"Talán évente 2-3 alkalom van, hogy mégis ok egy pohárral. Nem is cigizem. Mitől szabaduljak?"
Apádtól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!