Beteges figyelemhiány/szeretethiány, ha kórházba akarok kerülni, hogy törődjenek velem? 19/l
Figyelt kérdés
Már egy ideje arról fantáziálok, hogy mi lenne ha rosszul lennék, jönne értem a mentő és aggódnának értem az emberek...jönnének látogatni, érdeklődnének, beszélgetnének.
És az orvosok, ápolók gondoskodására is vágyom. Az érzésre, hogy rólam beszélnek, értem tesznek dolgokat, azon dolgoznak hogy nekem jobb legyen
2020. aug. 23. 18:11
11/11 anonim válasza:
Nem vagytok normálisak az biztos. Ritkán ajánlok valakinek pszichológust de nektek nagyon kéne. Egyrészt az egeszségügy nagyon le van terhelve és pont elég a személyzetnek ellátni a valós betegeket nagyon nincs energia erre a színjátékra. Az egyikőtöket sem zavar, hogy igazai betegektől veszitek el ezzel a játékkal a figyelmet és lehetőséget. Szégyellhetitek magatokat. Ha már cirkuszolni akartok a pszichiátrián tegyétek. Vannak bentfekvős helyek is pl Talssa ház, Tündérhegy menjetek oda. Én sajnos többször voltak kórházba és a nővérek orvosok túl voltak terhelve alig jutott idő a betrgek ellátására és mi nem színleltünk, tényleg nagyon rosszul voltunk néha. Pánikbeteg vagyok én is de a cirkusz helyett mindent próbáltam egyedül megoldani, hogy minél kevesebb gondot okozzak a környezetemnek. Nem rendeztem ingyen cirkuszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!