Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A gyilkosságra hajlamos...

A gyilkosságra hajlamos embereket elzárják?

Figyelt kérdés
Szóval ha valaki elmondja egy szakembernek hogy ő szívesen ölne embereket vagy valami gyilkosságról és ehez hasonlókról szóló vágyairól beszélne akkor az nem mehet el szabadon?
2020. aug. 22. 11:27
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
88%
Na látod kérdező, az ilyen ezoterikus baromságokat sulykoló idiótákat én hamarabb bezáratnám xD 0% leszek tudom :D
2020. aug. 22. 20:35
 22/35 A kérdező kommentje:

Vannak ezek az elvetemült ezoterikus meg mit tudom én milyen hívők akik reptiliánokban, fénylényekben meg földönkívüliekben hisznek és kötelességüknek érzik hogy térítsenek. Azt istenhit már más dolog, azzal kapcsolatban eléggé szkeptikus vagyok.

A kérdésre visszatérve én racionális vagyok és nincs semmi vallási vagy egyéb rögeszmém ami gyilkolásra késztetne, nem úgy kell elképzelni hogy én a nap 24 órájában arra gondolok hogy embert kéne ölni csak néha eszembe jut néhány szaftos gondolat.

2020. aug. 23. 05:06
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Már attól hogy ezeket szaftos gondolatnak nevezed, kiraz a hideg
2020. aug. 23. 08:49
 24/35 A kérdező kommentje:
Nem vagy köteles ezeket olvasni ha felkavar, vagy kíváncsi vagy és azért olvasod? Az emberek egy része szeret borzongani.
2020. aug. 23. 09:00
 25/35 anonim ***** válasza:
Nem tudta előre, hogy mit fog olvasni. Ahhoz, hogy kiderüljön, előbb kénytelen volt elolvasni. Arra volt kíváncsi, hogy mikor fog kiderülni végre, hogy mi a válasz az eredeti kérdésre.
2020. aug. 23. 10:34
 26/35 A kérdező kommentje:
De azt láthatja hogy a kérdés a gyilkossággal kapcsolatos, egyébként szerintem attól függ hogy az ember hogy beszél erről. Ha valaki szimplán elmondja hogy meg fog ölni pár embert az szerintem segély kiáltás, aki meg akar ölni valakit és megúszni azt az nem fogja elmondani.
2020. aug. 23. 10:40
 27/35 anonim ***** válasza:

Ne hogy már engem hibaztass hogy elolvastam a hozzaszolasod

Elég beteg dolog a gyilkosság gondolatan elvezkedni es szaftos gondolatnak nevezni

Sajnalom hogy szabadon mozogsz az emberek között

Más az ha valaki valakit nagyon gyűlöl és agyon tudna verni és más ha a gyilkosság gondolata jut eszedbe egy teljesen atlagos embertarsad kapcsan

A te fajtad egyszer ki is eli a vágyait

Nem sajnos a pszichologus pont lefogja szarni hogy veszélyes vagy a tarsadalomra mert amig csak gondolati szinten van,nem büntethető

2020. aug. 23. 21:11
 28/35 A kérdező kommentje:

Nem vagyok közveszélyes mert tudatosan nem ölök embert, legalábbis élvezetből vagy bosszúból nem feltétlen éri meg kockáztatni a szabadságom.

Ha megnevezed az árat az már egy másik történet, ha jó az ajánlat meggondolom.

2020. aug. 23. 21:37
 29/35 anonim ***** válasza:
Nézd, ha amiatt nem ölsz embert, mert börtönbe kerülnél miatta vagy megbüntetnének, menj el pszichológushoz. Akkor kezdődnek a bajok, ha felborul az eddigi értékrended. Ha a pénz vagy élvezet többet számít már, mint egy ártatlan ember élete. Ha már nem érző, élő emberként tekintesz az olyanokra, mint az a lány, aki előtted sétált. Akkor, ha nem foglalkozol azzal, hogy annak a lánynak családja van, múltja és jövője, gondolatai és tervei, nem csak a szép bőre, amibe beleszúrhatsz egy kést.
2020. szept. 11. 20:09
 30/35 A kérdező kommentje:
29. Pont nem érdekel.
2020. szept. 12. 07:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!