Mi a depresszió tünetei?
Nemcsak okoskodsz, de nem is tudod értelmezni, amit írtam. Egy szóval nem mondtam, hogy csak az súlyosan depressziós, aki nem szexel, illetve azt sem írtam, hogy mindenkinek azonosak a tünetei. Talán nincs is 2 depressziós ember a világon, akinek pontosan ugyanazok lennének a tünetei...🤦🏼♀️
Másrészt cseréld le a pszichiátered, mert a depressziót ma mar nagyon könnyű diagnosztizalni, illetve egy értelmes ember tudni fogja magáról, hogy az, de en pl. a személyiségzavaromban is biztos voltam es a pszichiáter 15 perc után diagnosztizált. Azt, hogy épp bipolaris depressziód van-e, vagy mondjuk kevert-szorongasos depressziód, esetleg egyszerre a kettő, az mar bonyolultabb. Talán a súlyosság fokát is nehéz az adott pillanatban megmondani, plane, hogy egy nap is 50x változhat a hangulatod. Egy pszichiternek egyáltalán nem “rohadt nehéz” diagnosztizalni a mentális betegségeket, egy értelmes ember pedig olvasottak alapján is képben lesz magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!