Milyen tünetei vannak a depressziónak, szorongásnak?
Figyelt kérdés
Aki átesett valamelyikén, milyen tüneteket vett észre magán?
Az lehet tünet, hogy fáradt vagyok? Tökmindegy mennyit alszok, mettől-meddig mindig fáradtnak érzem magam,nem igazán testileg, hanem valahogy máshogy.
2020. júl. 25. 10:59
1/3 anonim válasza:
Az állandó fáradtság lehet a depresszió egyik jele de lehet a szívizom gyengeségé is
A depressziósok általában nyomott hangulatúak, mindig rosszkedvűek, mindenhez negativan állnak hozzá,sokszor öngyilkos gondolataik és önpusztitó cselekedeteik vannak és antiszociálisak is jellemzően
A szorongás a mindentől való félelem, és az állandó stresszben való élés
A depresszióból ki lehet keveredni ha életmódot vált az ember de a szorongás már sokszor orvosi segítségre szorul
2/3 anonim válasza:
Sok oka lehet: Vitaminhiány, magnézium hiány, gyulladásos folyamat a szervezetben (bélgyulladás pl), szívizom gyengeség, depresszió, stb.
3/3 anonim válasza:
Hát a szorongásnak nagyon sok tünete van sajnos,én is most probálom helyre hozni magam! történt egy tragédia az udvarunkban és azóta szorongok sajnos,meg pánik rohamaim vannak.De most én szedem a megnéziumot,az is lehet az oka ennek a szorongasnak!! Probálj meg jógázni,a stresszt ki zárni az életedből,futni,olvasni stb..tudom h nehéz főleg ebben a világban.Szedj Magnézium 375 mg napi egyet,citromfű tea is sokat segít napi 2-3 csészével és segít abban is hogy nyugodtabban aludj el,plusz a depressziót is segíti. Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!