Valaki tette mar igy le a gyogyszert?
Figyelt kérdés
2 eve szedek antidepresszanst (5mg Escitilt), eleinte hatott, az elmult fel evben mar joforman hatastalan. Le akarom rakni, orvosi jovahagyassal (olyan pszichiatert sikerult talalnom, aki a terapiat reszesiti elonyben a gyogyszerekkel szemben). Igy vissza fogok esni? Nagyon rossz lesz? Erdemes egyaltalan? Eleinte tokre fellelkesedtem, de mostmar teljesen elbizonytalanodtam a lerakast illetoen.2020. aug. 20. 14:05
1/4 anonim válasza:
Ha ugyanazok a problemaid, akkor nagy az eselye a visszaesesnek. A gyogyszer nevevel ellentetben csak kezel.
2/4 Balogh Zsozsó válasza:
Szia. Szerintem, ha nem vagy jól, inkább ha még nem fél adag emeld meg. Ha ez nem jó, akkor váltsd át másik gyógyszerre. Csak akkor tedd le, ha már jól vagy.
3/4 anonim válasza:
Nekem nem volt könnyű a leszokás,de megérte. Az biztos,hogy fokozatosan kell. Néha úgy éreztem mintha zuhannék, vagy felfelé ugyanez. És más érdekességek... de elmúlik. Amikor két év után sikerült megszabadulnom a gyógyszertől,-homeopátiás segítséggel- elkezdhettem foglalkozni az eredeti problémával a depresszióval. Máig néha kellenek a mankók, de sokkal tisztább a gondolkozásom mint a gyógyszerekkel. Nekem a homeopátia, kineziológia, áyurvéda, és nagy adag b- vitamin segített. Minél tovább vársz sajnos annál nehezebb. Drukkolok neked. Óvatosan érdemes csinálni, és jó ha vannak kapaszkodók.
4/4 anonim válasza:
7 évig szedtem, két hónap alatt letettem. Nem kell stresszelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!