Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez tényleg ennyire zavaró?

Ez tényleg ennyire zavaró?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondja, ha nem fejezem be a ropogtatást szakít velem. Tudtommal ez egy teljesem természetes dolog. Minden reggel és este átropogtatom a nyakam, a lábfbejem, a térdem, a kézfejem és a gerincem. Kb 10 perc. Elismerem, hogy elég hangos, de nem káros az egészségre. Ráadásul nagyon nem lenne jó, ha szakítana velem, mert jelenleg ő tart el. Amúgy ezt is nehezményezte. De ha nekem annyi pénzem lenne, mint neki, én is eltartanám őt. De neki gazdag apja és jó munkája van, én meg szerinte nem csinálok semmit, csak egész nap itthon vagyok. De ez nem igaz, mert minden nap fejlesztem a készségeimet, hogy felkészüljek a munkára, ha egyszer lesz.

#hátropogtatás #Nyakropogtatas #nyakropi #lábropogtatás #csontroppanás #ropogó izület
2020. aug. 15. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Kamu.
2020. aug. 15. 09:37
 2/3 A kérdező kommentje:
kamu
2020. aug. 15. 15:47
 3/3 Sdkykdkyk válasza:
Menj orvoshoz.
2020. szept. 8. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!