Ha nem jön össze semmi az életben megéri öngyilkosnak
lenni?
Figyelt kérdés
Utálom a munkám, felfordul a gyomrom, ha csak arra gondolok, hogy majd ezt kell csinálnom évtizedekig még. A magánéletem is egy katasztrófa, szeretni akarok, de akiket választottam sosem szerettek igazán, volt, aki lecserélt egy jobbra. Utálom az életet.
Nem éri meg. Mindig emlékezz, hogy nem csak lefelé, hanem felfelé is van. Írj ha beszélgetnél, sok rossz után most kezd nekem jóra fordulni.
2020. aug. 14. 23:25
2/14 anonim válasza:
Fel a fejjel, nem éri meg! Egyedi vagy, mindenkiből egy van, a világ szegényebb lenne nélküled! Ne add fel, erőt, boldogságot és kitartást kivánok! :)
(Nem tudom, hogy mennyire érdekel a vallás, de a lelki problémáidat segítheti leküzdeni nagyban, ha van valami, ami csupa szeretet, és még kapaszkodni is tudsz belé a nehéz időkben. Persze, ahogy te gondolod. :) )
2020. aug. 14. 23:29
3/14 anonim válasza:
Dehogy éri meg. Az életben mindig lesznek nehézségek..mindenki számára és sajnos néha tényleg nehéz ezeket átvészelni de muszáj, mert lesz jobb.
2020. aug. 14. 23:30
4/14 anonim válasza:
Keress másik munkát keress másik társat elég sok lehetőséged van. Miért pont a halál lenne a jó megoldás amiről semmit nem tudsz. Lehetsz szerelmes még lehet jó munkád attól hogy most nem jó mindez megváltozhat. Még akor is ha most nem tudod elkepzelni. Kezd azzal hogy elkepzeled. Abból baj nem lehet ;)
2020. aug. 14. 23:38
5/14 A kérdező kommentje:
3. Jobb? Mikor?
2020. aug. 14. 23:39
6/14 anonim válasza:
Feladni valamit csak azért, mert valami nem sikerül, az olyan, mintha defektet kapnál, és kiszúrnád a többi kereket is, ahelyett, hogy azt az egyet lecserélnéd.
Válts munkahelyet. Ha kell, tanulj valami újat.
Kirándulni, és vedd észre az élet apró szépségeit, még akkor is, ha tudatosan kell keresned!
2020. aug. 14. 23:42
7/14 anonim válasza:
"Volt aki lecserélt egy jobbra" hmmm elgondolkodtató. Milyen az a jobb? Mitől jobb? Elárulok neked egy titkot. Senkit nem cserélnek le egy jobbra
Mindenkit önmagáért hagynak el. Nincs jobb. Csak épp jött egy másik mikor veled már nem volt jó. De legalább adott lehetőséget másoknak. Neked is ezt kéne.
2020. aug. 14. 23:45
8/14 anonim válasza:
Emlékezz jó dolgokra. Éld bele teljesen magad, hogy tudod hogy a mostani helyzetednél már csak jobb lehet.Akár elmehetsz a gyerekkorodig, ha teljesen bele tudod magad élni. Idézd fel mennyire boldog voltál akkor. És szerintem elkezdhetsz sportolni, az köztudott instant hangulatjavító.
2020. aug. 15. 00:50
9/14 anonim válasza:
Jobb? Mikor? Pl amikor felmondasz a munkahelyeden.
2020. aug. 15. 11:25
10/14 anonim válasza:
nagyon jo tanacs felmondani h majd munkanelkuli legyen es 3ho utan 0 penz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!