Mit jelent az, ha valaki neurotikus?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mit jelent a neurotikus? Kiket neveznek neurotikusnak?
2020. aug. 13. 21:19
11/19 anonim válasza:
Fuhh, neked kár bármit mondani, mert nem érted sem azt, amit írnak neked, sem azt, amit te írsz
13/19 anonim válasza:
valószínű hárman vagyunk buták, és maga a tapasztalt. és én nem értem a dolgokat úgy, hogy személyes tapasztalatom van a témában, illetve rengeteg tudást merítek pszichológiai könyvekből és más egyéb forrásból az emberi személyiség fejlődéséről, hogyanlétéről, stb. szóval el kell, hogy keserítsem magát, de itt a válaszai alapján úgy sejlik, hogy maga az értetlen. tessék szépen türelmesen figyelmesen visszaolvasni a válaszokat, és talán rájön, hogy maga vesztette el a fonalat, vagy talán meg sem találta, mert próbáltam mindent konyhanyelven írni, mégsem érti miről beszélek. ha kételyei vannak az állításaimmal kapcsolatban, szívesen kifejtem, imádok ezekről beszélni, és másokat informálni:)
14/19 anonim válasza:
Az állítás helytelen, nem vesztettem el semmilyen fonalat. Általánosítva leírtad, hogy a neurotikus emberek agresszívak, ami krva nagy tévedés. Hol lesz agresszív egy pánikbeteg, depressziós, GAD-os, elkerülő sz.zavaros, dependens jobban, mint bárki más? Sehol kiskomám! Van körülbelől 10-15 jellemző, ami lehetséges, neked ebből sikerült 1db-ot kivenni, ami a neurotikus emberek csekély részére jellemző. Olvashatsz 100könyvet, meg bármit, ha nem érted ami oda van írva.
15/19 anonim válasza:
Továbbra sem általánosítottam, csupán annyit írtam, hogy könnyen agresszívvá VÁLHATNAK, azok után, hogy te nem vagy tisztában azzal, hogy más személyiségzavaros (borderline, hisztrionikus, narcisztikus) szorongása nem igazán abban nyilvánul meg, hogy begubózik, hanem tombol, pusztítja a környezetét. Arról nem is beszélve amúgy, hogy egyszerre lehet borderline és elkerülő személyiségzavaros is valaki. Később is leírtam, hogy EZ NEM ÁLTALÁNOSÍTÁS, viszont próbáltalak kicsit informálni, ugyanis elutasítottad annak a TÉNYÉT, hogy agresszív lehet egy neurotikus. És amúgy pont elkerülő személyiségzavaros vagyok, kiskomám. Én ezt a vitatkozást lezártam, az írásstílusod is kiábrándító, az érthetetlenséged meg méginkább. Te csak próbálsz fölényeskedni és próbálsz a másiknak sakkot adni, de a mattig ebben a vitatkozásban nem fogsz eljutni, nekem meg nincs türelmem egy ilyen lekicsinylő okostónival fenntartani egy ilyen komoly problémáról szóló, emberek millióit érintő beszélgetést.
16/19 anonim válasza:
Hajtogatod ugyanazt a válaszaidban, és nem vagy képes, TE nem vagy képes felfogni azt, amit én írok, vagy csak félsz megbukni már ebben a vitában. Mert egyértelműen magyarázatot adtam a "problémádra", és még mindig ugyanott tartasz.
17/19 anonim válasza:
Könyörgöm olvasd el a 8as válaszomat, ha ezek után is folytatod a vitatkozást, nálad is komoly gondol lehetnek.
18/19 anonim válasza:
De a 9es válaszodban is leírtad, hogy "válhat, leírtad a lényeget", és a legelső válaszomban is feltételes módban írtam a dolgokat. És eddig a pillanatig is puffogsz 😂 Nem is értem mit vitatkozok veled.
19/19 anonim válasza:
Soha a büdös életben nem általánosítottam, nagyon is tisztában vagyok azzal, hogy milyen széles a skála a mentális problémákat illetően. De ezt is leírtam már korábban😂 Nincs már több hozzáfűznivalóm ehhez a beszegetéshez tényleg, mert megcsömörlött már az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!