Lehetek immunis az antidepresszánsra?
#1 Pszichologushoz is jartam de megmondom oszinten, sosem segitett a vele valo beszelgetes. Nem volt semmi bajom vele, kedves volt, csak egydzeruen nem ereztem, hogy barmit is segitene rajtam. Foleg hogy voltak dolgok, amiket neki el se mertem mondani. A barataim mindig nagyobb tamaszt nyujtottak, mint egy pszichologus. Elottuk mindenrol meg mertem nyilni. Ugyhogy ugy gondoltam, nincs szuksegem pszichologusra.
#3 Szia! Szerda ota. De elotte is mar kedvtelen voltam es faradt a napokban. Ereztem hogy valami nem oke. De szerdan jott ki rajtam igazan. Azota meg allando. Napi 1 szemet szedek a gyogyszerbol. Ennyit irnak fel mar lassan 2 eve.
#6 Igen en is erre gondoltam. Eddig a 10mg-osat irtak fel nekem es abbol is napi 1 szemet.
Sajnos az orvosom jelenleg szabin van ugyhogy addig nem tudok mit tenni. Probalom tartani magam amennyire tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!