Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nincs erőm élni, mit tegyek?

Nincs erőm élni, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 28 éves vagyok, 8 eve férjnél. A gyermekkorom nem volt a legszebb, az állandó szorongás azóta is jelen van. A szüleimmel a kapcsolatom nem a legjobb,részükről elég hiányos az érdeklődés az életem felé. Nekik sem jó a viszonyuk egymással, és efelől is érkezik rám nyomás. A munkám szinten felemeszt, mert csak a pénz miatt csinálom, egyébként nem szeretem, emberekkel foglakozom es elveszik az energiam,de nem találok mást. A parkapcsolatombol pár eve már hianyzik a tűz, de ettől függetlenül nagyon szeretjük egymást. Van rajtam 20 kg túlsúly amit sehogy sem birok leadni, nincs kitartasom.Sajnos néhány hónapja volt egy vetélésem, azóta összetörtem.Tudom, hogy az életnek van értelme, és nyilván van meg dolgom a földön, csak most elhagyott az erőm. A hobbijaim nem érdekelnek, sodrodom az árral, nincs erom a parkapcsolatomat sem rendbehozni, talán már nem is lehet....vagy mosolyt erőltetni magamra. Egyszerűen úgy érzem kifulladtam. Nem tudom hogyan tovább, nem tudom szeretnek e a közeljövőben újra probalkozni baba ügyben, hisz nagyon vártuk és egy ideje már probalkoztunk... nem szeretnek újra csalódni, úgy érzem meg egy ilyet már nem élnek túl.

Sajnálom, hogy hosszúra sikeredett, kérlek ha tudtok adni tanácsot írjatok meg.

Koszonom szépen.

2020. aug. 13. 16:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez az EMDR ilyen agyprogramozós varázsmódszernek tűnik. De attól még működhet.

Valamilyen pszichoterápia visszont szűkségesnek látszik mindenképpen.

Legtöbb antidepresszáns pont hajlamosak hízlalni, főleg a lányokat és nőket.

Sportból meg mindenkinek van olyan, amibe ha belemerül szeretni fogja, és alig várja a második, harmadik és sokadik alkalmat. Plusz ilyen sport örömérzetetadó hormonokkal tölti fel a szervezetett, és megmozgatja az anyagcserét is.

2020. aug. 13. 22:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az EMDR nem varázsmódszer :D Több mint 20 éves, tudományos kutatás áll mögötte :D :D. Annyi az egész, hogy gyorsabban hat, mint a klasszikus pszichoterápia ezért javasoltam azt. De ha valakinek a hagyományos pszichoterápia szimpatikusabb, akkor az is lehet persze.
2020. aug. 13. 22:07
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 Nem kételkedtem a hatásosságában. Mivel itt és most olvastam először ezt a betűszót, rákerestem, és láttam, hogy pszichológusok egyik módszere. ...
2020. aug. 13. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!